Pazar

Uygulamalı Plesanta Maskesi Kullanımı: Mediderm Placenta Treatment Mask


Son zamanların revaçta olan bakım ürünlerinden biri plasenta maskeleri. PCO  placenta mask' dan sonra kullandığım ikinci plasenta cilt onarım maskesi: Mediderm. Hem bir karşılaştırma yazısı hemde ürünle ilgili uygulamalar ve yorumlarıma  yer vereceğim.....

Plasenta maskesi nedir ve ne amaçla kullanılır? 
Bitkisel selülozlardan veya hayvan plasentalarından yapılan ( genellikle kuzu plasentası ) içeriğinde protein, kolajen, bitki yaprakları ekstreleri barındıran bir maske. Kullanım amacı; cilde bakım yaparak elastikiyetini korumak, yaşlanma, kırışma etkilerini azaltmak ve cildin ihtiyacı olan maddeleri dışarıdan bakımla sağlamak için kullanılıyor. 

Mediderm ( placenta treatment mask ) Plasenta Cilt Bakım Maskesi Etki ve Özellikleri:
Anti - aging yani yaşlanma karşıtı olduğu ve hücre yenilenmesini sağladığı ; mimikler ile oluşan kırışıklıkları azalttığı, cilde nem kazandırma etkilerine sahip olmasının yanında toksik maddelerin atılmasına ( antioksidan etki ), cilt lekelerinin açılmasına ( beyazlatıcı etkisi ), cilde elastikiyet ve dolgunluk kazandırmaya, akne aktivitesini ( özellikle komedojenik akne varlığında ) azaltmaya yardımcı olduğu, Cildin vitamin ve mineral ihtiyacını sağladığı ürün vaadleri arasında. 
Saf bitkisel selüloz içeren bir maske yani bitkisel plasenta, içerisinde cilt canlandırıcı konsantre besleyiciler barındırdığı ayrıca belirtilmiş. Ultraviyole ışınlarına maruz kalmış ciltleri besleyerek uzun süreli nem kazandırmada etkili olduğu da eklenmiş. 

Placental protein : cildin suyu tutarak nemli kalmasını,
Bitkisel plasenta : nemlendirirken yenilenmesini,
Arbutin : ciltte var olan lekelerin açılmasını sağlayan doğal ve güçlü bir cilt açıcı,
Kollajen : Cildin esnekliğini korumasını ve sıkılaşmasını,
Aloe Barbedensis Lifi : Cildin elastikiyetini koruyarak cilt hasarlarını onarıcı etkileri olan bir içeriğe sahip.
Üretim yeri Kore ve paket içeriğinde 5 adet maske var. 2 haftada bir kez olmak üzere, bir kutuyu toplam 2.5 ayda bitirmek mümkün.

Mikrodermabrasyon, MTS Roller ve Fraksiyonel lazer sonrası cilde bakım uygulamalarında;
Kimyasal peeling, lazer uygulamaları sonrası yatıştırıcı ve koruyucu olarak kullanılabildiği;
Cildin mikroorganizmalardan korunması gereken durumlarda, örneğin yaralanma ve yanık bakımında yardımcı olduğu belirtilmiş.


Kullanım şekli : Güneş görmeyen bir ortamda saklandığında maskenin doğal bir soğukluğu var ama buzdolabında biraz bekletip dahada serinlemek ve cilt bakımı yapmak amacıyla kullanılabiliyor. 
Kışında aşırı soğuk bir ortamda bırakıldıysa 50-60 derece sıcak suda bir iki dakika bekletip kullanabiliyoruz.
Ürün hakkında detaylı bilgi sitesinde mevcut, incelemek isterseniz ; Tık Tık 
Fiyat ve alışveriş yapabileceğiniz site ise burada Tık Tık

Kullanım Aşamasında : Cildimizin temiz olması gerekiyor, biraz ovuşturduktan sonra paketi açıp maskeyi yüzümüze uyguluyoruz 20- 30 dk bekliyoruz ve maskeyi çıkardıktan sonra kalıntı vb. kalırsa parmak uçlarımızla yüzümüze maske kalıntılarını yediriyoruz ve yüzümüzü yıkamıyoruz.
Maskeyi çıkardıktan sonra, makyaj uygulaması yapıldığında maskenin verdiği canlılığı gün boyu hissedeceğimiz söylenmiş ve gerçekten de bakımı yapılmış ciltte makyaj çok daha şık duruyor.
Her cilt tipi için uygun ve cildin daha iyi emmesi için yüzde yüz pamuktan üretilmiş.Kokusu  PCO maskeden çok daha güzel, PCO 'da kuzu plesantası olduğu için ne kadar parfümle kokuyu kapatmaya çalışsalar da kokusu pek hoş değil. 

For English =>
 Mediderm Placenta Treatment Mask Usage and Review:

İngredients: Arbutin, placental protein, collagen, pure vegatable collagen, aloe barbadensis leaf, portulaca oleracea extract, hydrolyzed collagen etc.

High concentrated product that is superior for skin adhering pure vegatable sheet mask and concentrated nutritents such as placenta, arbutin and other skin beatifying substance. İt has so excellent soothing effect that it can make outstanding skin moustirization quickly and make rough skin or skin that is exposed to ultraviolet rays for a long time clear, soft and moisturizer.

How to Use? : After washing your face, spread the sheet mask evenly over the face, leave it for 15-30 minutes and remove the mask, gently pat until fully absorb.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: