Pazar

Avon Mega Effects Mascara Brown Black * Mega Kirpikler için Rimel ve Uygulaması *


Avon 'un son çıkardığı rimellerinden bir tanesi Mega Effect Maskara ve uygulamasına yer vermek istedim bugün,  şekil olarak diğer rimellere benzemeyen bir rimelle ilgili uygulamayı ve yorumlarımı umarım sizlerde merak ediyorsunuzdur :) Kirpiklerimde ki duruşunu el alt fotoğrafta görebilirsiniz..........



 Şekil olarak bir çoğumuz gibi çok göz alışkanlığımızın olmadığı bir rimel, kullandıktan sonra diğer bir çok rimelden farkını daha iyi ayırt edebilirsiniz.

Uygulamada kullandığım Avon Mega Effects Mascara - Brown Black, koyu kahve rengi ve  uzun zamandır siyah rimel kullanmama rağmen bu koyu kahve rimelin rengini ve performansını çok beğendim.
Kullanıcı yorumum ise;

* Tek tek ayırmasına tek seferde her iki tarafta da hızlıca uygulama kolaylığı sağlamasına bayıldım. 
*Topaklanma ve kirpiklerimi birbirine yapıştırma sorunu da yok mega effects 'de , bu benim rimellerde en sevmediğim durumdur. 
* Verdiği hacim ve uzunluk ise şahane :) Benden tam not aldı.

2 yorum :

  1. maskaranın kirpiklerindeki duruşu gerçekten çok güzel. şekline bakınca sanki uygulama çok zormuş gibi duruyor ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Meliscim :) bende ilk gördüğümde zorluk çıkarır mı diye düşünmüştüm, ilk seferde bile uygulaması normal rimellerden daha basit geldi.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: