Salı

Kasım’da Mango Başkadır! * Yarışmaya Hazırmısın? *




netmoda.com Kasım ayı boyunca sürecek olan yepyeni bir yarışma ile takipçilerinin karşısına çıkıyor ve onları modanın önemli markalarından MANGO ile buluşturuyor. Mango’nun 2013/2014 Sonbahar Kış sezonu ürünlerinin yer aldığı yarışmanın konsepti ise “Kasım’da Mango Başkadır!”. Herkes yeni sezonda yer alan yepyeni ürünler ile trend kombinler yapıp yarışmaya katılabiliyor. Tek yapmanız gereken 06.11.2013-06.12.2013 tarihleri arasında netmoda.com’a uğrayarak kombin oluşturmak. Ödül ise harika! Mango jüri üyeleri tarafından belirlenecek olan en beğenilen ilk 3 kombinden biri seçilerek hediye çekleri sahibi oluyorsunuz. Tarzınıza güveniyor ve MANGO ile en trend kombini ben oluştururum diyorsanız netmoda.com’a mutlaka uğrayın..........................

Site hakkında biraz bilgi vermem isterseniz; netmoda.com açıldığı günden bu yana yerli, yabancı pek çok ünlü marka ile iş birliği yaparak onları kullanıcılarıyla buluşturdan bir sayfa. Kullanıcılarına kendi tarzlarını oluşturarak binlerce çeşit kombin yapma seçeneği sunarken aynı zamanda moda ve güzellik gibi konularda onların sorularını yanıtlıyor. Yeni sezon elbise, çanta, ayakkabı modelleri ile pek çok seçenek sunarak onları nasıl kombinleyebilecekleri hakkında tavsiyeler veriyor. Verdiği tavsiyeler ile kullanıcılarına yardımcı oluyor ve aynı zamanda onları yeniliklerden haberdar ediyor.

Daha önce de dünyaca ünlü markalar ile yarışma düzenleyerek bu markalar ile kullanıcılarını buluşturan netmoda.com’da dereceye giren yarışmacılara hediye çeki ya da kombinlerinde kullandıkları ürünler hediye edildi. Butigo, Forever New, Sagaza Madrid ise bu yarışmalardan sadece birkaçı. Dereceye girmek için kullandığın ürünler ile jürinin en beğendiği ilk 3 kombinden biri olmak yeterli.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: