Salı

Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color * Sleek Scarlet & Ginger Sheen * with Swatches


Metal ışıltısında oldukça parlak ve canlı renkleri sevenler için bugün ki yazım :) Maybelline Forever Metallics lere tombul kalem ruj da diyebiliriz. Kalemtıraşla açılarak kullanılan  ve rujdan bile daha kremsi yapıdalar. Benim bu seriden kullandığım iki tane kalemim var. Birinin ismi Sleek Scarlet diğerinin ismi ise Ginger Sheen aşağıda swatchını ve dudakta duruşunu gördüğünüz üzere biri ışıltılı kırmızı diğeri ise ışıltılı karamel renginde.....................


Altta resimde de gördüğünüz gibi oldukça kremsiler ve bir kez açtığımda en fazla 3 kez sürebiliyorum. 


Alt resimde ki swatchlarında tende oldukça koyu duruyorlar ama dudakta renkleri biraz daha açık. Kalıcılık kremsi bir yapıda oldukları için orta seviyede, öyle saatlerce dayanmıyor yani.


Bu seri bildiğim kadarıyla şu an Türkiye de yok. Kalem olduğu için özellikle kalemtıraşla uğraşmak biraz sıkıntılı, çevrilerek açılan bir ruj olsa daha iyi olabilirdi. Alttaki resimde ilk ikili sleek scarlet 'in hemen altındaki sıra ise ginger sheen 'in dudakta duruşu. Siz nasıl buldunuz? Bu arada memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz kalem ruj tavsiyelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :)


*Herkese mutlu akşamlar :)

2 yorum :

  1. ginger sheen çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ginger Sheene ilk başlarda alışamamıştım yeni yeni kullanabiliyorum bu renkleri :) Teşekkürler bitanem :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: