Salı

Yeniler : Bebak Acıbadem Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli ve Tonik * Parabensiz *


Yıllar öncesine dayanan bir tanışıklık bizimkisi :) Daha orta okuldayım o zamanlar, ablam olsa o kadar sevemem dediğim Sevim ablamın makyaj masasında Bebak Acıbadem Sütü  ve kremi vardı. Gelir gider o masayı didiklerdim teker teker sorardım o ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor diye. Bıkmazdı anlatırdı.
Eski yazılarımı hatırlayanlar varsa, alışveriş yazılarımda özellikle Bebak Acıbadem sütü ve makyaj mendillerinin ilk çıktığı zamanlardan yorumlarım var. Bebak Acıbadem özellikle kışın soğuktan kuruyan cildime iyi gelen nadir krem formlu makyaj temizleyici ürünlerinin yanına yeni ürünler ekledi. 3 farklı cilt tipi için ( kuru, normal, yağlı ) ayrı ayrı formüle edilen; yüz temizleme jeli ve toniği ikilisinden oluşan ürünleriyle bir çok yerde karşınıza çıkacak. 1 haftadır da ben kullanıyorum ve şimdi benim kullanıcı yorumlarımda sıra................



Bebak Acıbadem ( Refreshing facial wash gel ) yüz temizleme jeli: 
İçerisinde eriyen minik tanecikler var, akışkan bir formüle sahip ve temizlemesi gerçekten harika. Her akşam uyumadan önce cildimi bu jelle yıkadım, göz çevremi ve cildimi nemlendirip uyudum. Ne bir gerginlik nede kurutma belirtisi yok aksine cildimi oldukça yumuşattı ve rahatlattı.
İçeriğinde yer alan mikro taneciklerle temizlemeyi kolaylaştırırken, E vitamini, argan yağı ve badem özleriyle cildi besleyerek cildin doğal nem dengesini sağladığı ayrıca arka kısımda belirtilmiş. 
En güzel yanı; alkol, paraben, alerjen içermiyor ve dermotolojik olarak test edilmiş.

Bebak Acıbadem ( Deep Cleaning Toner ) Tonik: Toniği, temizleyici jeli uygulayıp yüzümü yıkadıktan sonra pamukla uyguladım, içerisinde alkol olmadığı için ciltte gözenek oluşturma ve cildi kurutma özelliği yok. Gerginlik olmadan bakım yapması benim için muhteşem. Cildimi tonikle sildikten sonra üstüne nemlendiricimi uyguladım. 
İçeriğinde: Argan yağı ve badem özleri mevcut olduğu belirtilmiş.
Yine temizleme jelinde olduğu gibi tonikte de alkol, paraben, alerjen yok ve dermatolojik olarak test edilmiş.

* Benim cildim kışın kuru mevsim geçişlerinde ve yaz aylarında  bir nebze normale dönüyor. 3 farklı cilt tipine göre, üç seri mevcut  Bebak 'ın yeni cilt bakım ürünleri arasında. Cilt tipinize uyan bir Bebak mutlaka var yani :)



Bebak Acıbadem Makyaj temizleme mendillerini ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum, özellikle pratik bir makyaj temizleme mendili arıyorsanız mutlaka deneyin derim. Ama göz ve göz çevresindeki makyajı çıkarırken sütü kullanmanızı öneririm. Bebak Acıbadem Sütü 'nü hem bir nemlendirici olarak hemde makyaj temizleyici olarak her gün kullanabilirsiniz. Kuru bir cilde sahip olanlar özellikle bu tarz süt ve krem formlu ürünler kullanmalı ki erken kırışma ve kırışıklıklarda artış sorunu yaşamasın.
Herkese şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum :)

10 yorum :

  1. Şimdi benim cildim karma yağlı olanı alsam yüzümün diğer kalan kısmı kurucak normali mi almam gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melikecim cildin karmaysa resimdeki normal / karma yazan mavi seriyi al derim.

      Sil
  2. Bebak yeni ürünler çıkartarak iyi işler yapıyor bence :) Kesinlikle denemek istediğim ürünler. Gratis, Watsons gibi yerlerde satılmaya başlamış mıdır bilgin var mı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Busecim yorumunu görmek beni çok mutlu etti :) bebakın instagram hesabından takip ettiğim kadarıyla, yüz yıkama jeli ve toniği aralığın ilk haftasında raflarda yerini alacakmış.Kozmetik marketler dışında, Cosmeticanın online alışveriş sitesinde de satışı olacak diyorlar. Sevgiler :)

      Sil
    2. Böyle söylemen de beni çok mutlu etti :))
      Birazcık daha bekleyeceğiz o zaman. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, sevgiler :) ♥

      Sil
    3. Bunu da çok sevdim ama kış kendini yavaştan belli etmeye başladı, soğuk hava yüzünden kışın cildim oldukça kuruyor. Bunun bitmesine yakın kuru ciltler için olanı alacağım, bu nedenle raflarda yerini almasını dört gözle bekliyorum. ♥ ♥ Verdiğin değer ve güzel yorumun için asıl ben teşekkür ederim :) çok öpüyorum :*

      Sil
  3. Ben Nivea'nın canlandırıcı toniğini kullanıyorum. Cildimi temizledikten sonra bi kalıntı varsa ne var ne yok çıkartıyor pamuğa. Ama içinde alkol olması beni tedirgin etse de bloglarda methini duyup denemek istediğim bi üründü. Denedim, cildimi tonikledikten sonra diğer alkollü toniklerin yarattığı gerginliği yaratmıyor aksine nem verdiğini yumuşattığını hissedebiliyorum. Ancak yine de içerik açısından temiz olsun diye bitince tavsiyenle bu ürüne bi bakayım. Artık Darphin ve Bebak arasında gidip geliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben Nivea'nın canlandırıcı toniğini kullanıyorum. Cildimi temizledikten sonra bi kalıntı varsa ne var ne yok çıkartıyor pamuğa. Ama içinde alkol olması beni tedirgin etse de bloglarda methini duyup denemek istediğim bi üründü. Denedim, cildimi tonikledikten sonra diğer alkollü toniklerin yarattığı gerginliği yaratmıyor aksine nem verdiğini yumuşattığını hissedebiliyorum. Ancak yine de içerik açısından temiz olsun diye bitince tavsiyenle bu ürüne bi bakayım. Artık Darphin ve Bebak arasında gidip geliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim aşırı kuru olduğunda bebak kullanıyorum Cansucum, kremsi olduğu için cildimi hırpalamıyor. Normal şartlarda ise bioderma kullanıyorum. alkol içeren tonik ve temizleyici ürünler daha da kurutuyor bu yüzden Nivea toniği inceleyip bırakmıştım. Babak 'a bak mutlaka tatlım, memnun kalacağını düşünüyorum. Öpüyorum :)

      Sil
    2. İyi geceler , cildimin yağlı mi ,kurumu , yada karma mi nasıl anlayabilirim

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: