Cuma

Cyrene Bio Yeni Yüz Temizleme Köpüğü: Hydra - Radiance Awakening Foaming Facial Cleanser


Cyrene Biocosmetiques 'in temiz içerikli ürünlerine son olarak eklenenlerden biri de yüz temizleme köpükleri. Şampuanlarından, toniğinden ve diğer ürünlerinden fazlasıyla memnun kaldığım için çekinmeden kullandığım içerik açısından güvendiğim nadide marka. Ben 2 haftadır Cyrene Hydra - radiance Awakening  kuru ve hassas ciltler için olan yüz temizleme köpüğünü; sabah makyajdan önce, akşam makyajımı sildikten sonra kullanıyorum. Akneye meğilli yağlı ciltler içinse: Cyrene Advanced Acne & Oil Control Yüz Temizleme Köpüğü var. Kullandığım süre içerisinde ki  izlenimlerime geçecek olursam.....................................


Kullanıcı Yorumum :
Kocaman ambalajıyla uzun süre gidecek bir temizleyici, tek tüm yüze yetecek kadar köpük çıkıyor. Köpük formlu bir temizleyici olduğu için durulama aşaması da uzun sürmüyor.
En çok beğendiğim tarafı ise yüzümü yıkadıktan sonra cildim yumuşacık oluyor. Normal temizleyicilerin verdiği temizlik hissinden çok daha öte, kuru cildimi nemlendirerek temizlemesi fazlasıyla memnun edici.Kokusu ise oldukça hoş. 
İçeriğinde de göreceğiniz üzere: yağ, alkol, sabun, boya, sülfat, paraben yok. Cilde faydalı olan nemlendirici shea yağı, E vitamini; cildi sakinleştirici ve antioksidan etkisiyle bilinen papatya ekstraktı mevcut.

Yepyeni Cyrene ürünlerini incelemek ve alışveriş için => Cyrene Bio Yeni Ürünleri 
Kendi sitesinde bulabileceğiniz gibi fiyatlarına ve yeni ürünlerde dahil tüm ürünlerine misspera 'dan bakabilirsiniz => Misspera Cyrene Bio 
Bu arada şampuanların çeşitlerine 2 tane daha eklenmiş; çay ağacı - limon ve keratin - kolajen içeren şampuanlar eklenmiş. Keratin maskesini de kullandığım için biliyorum, şahane bakım yapıyor.  Uzun zamandır kullandığım ama tatmin edici şekilde sonuç alamadığım ürünlerden sonra saçlarımı ciddi anlamda kendine getiren bir maske. Benim gibi boya vs gibi işlem görmüş, saç uçları kuru ve mat olanlara Cyrene Biomimetic Keratin Maskesini mutlaka tavsiye ederim.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: