Çarşamba

Gratis Kozmetik Alışverişim : The Balm İndirimi ve Benri Ürünleri


20 gün olmuş Gratis indiriminden alışverişimi yapalı  bu ara çok sık yazı yazamıyorum. Yazıyorum, yazacağım derken baya zaman geçmiş :) 
Kozmetik alışverişine daha doğrusu The Balm kozmetik ürünlerinin %40 indiriminden faydalanmak için İzmir de ilk Alsancak Gratise uğramıştım. Standında baya ürün vardı ama almak istediğim The Balm Voyage palet, Mary Lou manizer gibi ürünler yoktu. Benri den kare pamuk alacaktım o da hunharca tüketilince :) aklımda olanları birazda ihtiyaç odaklı bir şekilde aldım. Alsancak Gratis 'den sadece Betty Lou Manizer bronz aydınlatıcıyı aldım. Normal fiyatı 40 TL,  %40 indirimle 24 TL 'ye gelmişti......................................


Bir gün sonra aklımda kalanları almak için Agora Gratis 'e uğradım.The Balmın kapatıcısı Time Balm Concealer ve İnstain allıklardan bir tane aldım. Orada da Benri 'nin bir kaç ürünü kalmış. Severek kullandığım çilekli asetonunu ve merak etttiğim Benri Oje Kurutucu spreyi aldım.
Kalyon Nail Care Oil ( Tırnak bakım yağı ) en sık tükettiklerim arasında. indirimle 3.5 TLolduğunu görünce elimdeki bitmeden bir tane stokladım.


İndirim alışılmışın dışında %10 daha azdı ve allıkların 3 ay önceki normal fiyatları 27 den 29 TL 'ye çıkarılmıştı. Birde Alsancak Gratis öğrendiğim kadarıyla stoğu elinde bulunduran diğer şubelere ürün gönderen bir merkez gibi çalıştığı için hem diğer şubelere uğrayan benim gibi müşteriler hemde Alsancak dışındaki Gratis mağazalarının satış temsilcileri stoklar konusunda oldukça sıkıntı yaşıyor. 
Yeni çıkan Voyage 'yi mesela aynı şubede çalışan Alsancak Gratisdeki bir temsilci 2 tane geldi bitti derken. Diğeri hiç gelmedi diyor, kasadaki temsilci baya geldi ''bizim canavarlar almıştır '' diyor. Müşteriye karşı şeffaflık sıfır, birde indirime bindirim olmasının yanında indirim bittikten sonra en çok satılan ( Mary Lou, Benri gibi ) ürünlerin ertesi günü raflarda bol bol yer alması fazlasıyla güven sarsıcı.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: