Çarşamba

Maybelline Mono Eyeshadows :621 Sparkling Gold & 720 İced Fudged Göz Farları


 Günlük hayatta çokça kullandığım iki farklı tona sahip Maybelline Newyork Eyestudio 'nun farlarında bugün sıra. İkisi de doğal göz makyajı tonlarında kullanıldığı için gözlerde sırıtmıyor, bu yüzden ikisini de bir süredir severek kullanıyorum. En sonda yer alan fotoğrafta pigmentasyonları ve tonlarıyla ilgili daha net fikir edinebilirsiniz...............................





Üstte yer alan Maybelline Newyork Eyestudio farın numarası ve ismi : 621 Sparkling Gold / Sable Etincelant


Üst resimdeki Maybelline farın ismi ise: 720 İced Fudged / Marron Glace
Akşam mürdüm tonlarına yakın,  gün ışığında ise tamamen kahverengiye dönüşen oynak, farklı bir ton :)


Her ikisi de pigmentasyon açısından oldukça iyi ve bir bazla göz kapaklarında tüm gün formlarını koruyor. 621 Sparkling Gold / Sable Etincelant 'olan açık tonu bazen aydınlatıcı olarak da kullanıyorum, hafif sarı alt tonlu olduğu için göz kapaklarında ne çok açık ne de koyu duruyor. Kısaca doğal bir aydınlatıcı işlevine de sahip.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. o alttaki swattch iced fudge'a mı ait ne kadar koyu/ışıltılı/yanardöner duruyor bayıldım öylesine görsem bakmazdım bile gerçekten bayıldım ilk gidişte bakacağım buna..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok oynak bir ton, bir turlu gordugum rengi resme yansitamadim. Ambalajda mürdüm gibi, gözlerde hafif kahverengimsi bir tona dönüşüyor. Standina bakinca testeri varsa mutlaka dene öyle al tatlim.

      Sil
  2. Iced Fudged'i ben de bayilarak kullaniyorum bircok rengi icinde barindiriyi o far! Goz pinarlarimi aydinlatmak icin de Snow White rengini kullaniyorum onu da oneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sari, yesil, nude gibi net bir tonu yok. Bu benimde cok hosuma gidiyor :) Snow white i mutlaka inceleyecegim canim, cok tesekkur ederim, sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: