Çarşamba

Flormar Satin Matte Yeni Oje Koleksiyonu * New Nail Polish Collection *


Flormar 'ın ardı ardına çıkan birbirinden güzel renklerden oluşan oje koleksiyonlarına yeni biri daha katıldı : Flormar Satin Matte Oje Koleksiyonu Hem ipeksi his hemde mat ojelerden hoşlananlar için renk seçeneği oldukça geniş ve artık her birinin hem numarası hemde ismi var :) Bugün Flormar 'ın yeni oje koleksiyonundan bir kaç rengin tırnaklardaki duruşunu sizlerle paylaşmak istiyorum...........................


İlk rengimiz Flormar Satin Matte Oje => no: GS07 isim : Grapefruit


Sürümleri oldukça güzel ve hem mat hemde içerisindeki yoğun pigmentler tırnaklarda çok hoş duruyor. Tek kalın katta bile renklerini veriyor, hızlı kuruyor ve istenirse üzerine bir topcoatla yani parlatıcı uygulayarak tırnaklarda holo etkisi oluşturulabiliyor.

Flormar kiosklarında, mağazalarında yakından incelemenizi öneririm, bulunduğunuz yerde Flormar 'ın yeni ürünlerine ulaşamıyorsanız; yeni çıkan koleksiyonun renklerini inceleyip online olarak satın alabileceğiniz direkt sayfası => Flormar Makeup Online Alışveriş *** 50 TL alışverişe kargo ücretsiz, gönderimi çok hızlı gerçekleştiriyorlar ve güzel indirimler oluyor. )


Üstte gördüğünüz Flormar Satin Matte Nail Polish Collection => GS11, ismi: Canary 


Ve mavinin en güzel tonu Flormar Satin Matte => No: GS08 isim : Skyblue

Herkese bol güneşli mutlu günler diliyorum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Renkleri harika ! Pembenin şekerliği ve grinin şıklığı diyorum sadece! :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: