Pazartesi

Bourjois Delice de Soleil Bronzing Powder * Bronzlaştırıcı Pudra & Swatch


Günün yazısıda çok sevdiğim ve bir çok ürününü severek kullandığım Bourjois Paris 'in çikolata kokulu bronz pudralarından:  Delice de Soleil Bronzing Powder . Sadece ambalaj olarak çikolatayı andıran diğer ambalajları değil bu bronzlaştırıcı pudrası da harika bir çikolata kokusuna sahip. Merak edenler için, hem ambalajı hemde şekli çikolata gibi olan Bourjois bronz pudra yazısı => Bourjois chocolate delice de poudre .......................

Bu da diğer Bourjois bronz pudralar gibi, hem konturleme işleminde hemde bronz allık olarak çok  güzel duruyor. 

Karton ambalajlı Bourjois bronzerlardan bir kaç farklılığı var:
*Ambalaj tasarımı, aynalı, açılı olarak dönen bir kapağı ve çok şık bir fırçası var.

*Bir diğer ve en önemli özelliği ise çevresel faktörlere karşı koruma, spf 15 güneş koruması ve cildin nemini koruma, nefes almasını sağlama gibi ekstra özellikleri mevcut.



Bourjois Delice de Soleil Poudre Bronzante No :14 


Yüzde tabi ki aşağıda ki gibi koyu durmuyor. Orta koyulukta , buğday tenlilerde bronzer olarak rahatlıkla kullanılabilir. Ben kış sebebiyle konturleme ve allık olarak sıkça tercih ediyorum. Kış aylarında sizde benim gibi tensel olarak açılıyorsanız en üstte linkini verdiğim 51 numarayı kış aylarında bronzer olarak tüm yüzde kullanabilirsiniz.


Herkese mutlu ve güzel mi güzel bir hafta diliyorum :) Gelecek yazılarda görüşmek üzere.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: