Pazar

Bourjois Chocolate Bronzing Powder * Çikolata Kokulu Bronzlaştırıcı Pudra *


Kahverengi olan her bir şeye ilgim var ama bronzlaştırıcıların yeri başka. Bir süredir en fazla aldıklarım arasında ve rujlarla yarışacak kadar olmuşlar. Bourjois markası bundan 8 yıl önce bazı sitelerde belirli satıcılar tarafından getirilirdi ama şu anda belirli mağazalarda ve sitelerden de alınabiliyor. 2 tonu var zaten resimde ve swatchında gördüğünüz en açık tonu olan ; Bourjois Bronzing Powder 51 numara. Oldukça açık tenlilere kontur, buğday tenlilerde ise pudra olarak kullanılabilir. Ben iki numarasını da aldım. Diğerini gelecek yazılarda göreceksiniz bugün bu bronz pudra da sıra......................................



Oldukça şık ve sert kartondan ambalajları ve üzerilerinde ilk fotoda ki koruma folyosu var. Daha önce karton ambalajlı bir allığım da eve geldikten sonra başkasının parmağıyla  mıncıkladığını gördüğüm için bu tür korumalı ürünler benim için önemli :)

Bronz pudrayı açınca çok güzel bir çikolata kokusu geliyor. Yumuşak dokulu makyaj fırçasıyla kullanıyorum ve tozutma gibi sorunu da yok şimdilik.

Gördüğünüz gibi çok koyu bir ton değil yakından bakıldığında;



Bana göre dokusu çok güzel ve makyaj yaparken eşit bir dağılım sağlıyor, kullananlar ve kullandıkları başka markadan memnun kalan varsa  önerilerinizi bekliyorum hanımlar :) Siz nasıl buldunuz?



*Günün anlamı: Bugün öğretmenler günü, öncelikle başöğretmenimiz Atatürk 'ün ve tüm değerli  öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
*Herkese mutlu pazarlar*

10 yorum :

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 51 diye biliyorum en açığı bourjois bronzerlarında İpekcim birde farklı ambalajlarda olanları var, hani şu kare fakat köşeleri hafif oval olan plastik ambalajlılar. bunun birde 52 numarası var bende, o biraz daha koyu. Yazısını hazırlıyıcam yakında ona bakmanı öneririm, biraz daha koyu olsun diyorsan physicians formulalarda dark tonlu olanlarını öneririm :) Kokuları evet, sürmeden önce mutlaka kokluyorum :)

      Sil
  2. kokusunun güzel olduğunu öyle çok duydumki, mutlaka bir gün ben de edinirim. Çünkü ambalajı çok hoş ve ürünün kendisini de beğenenler çok fazla. Senin yazın da oldukça faydalı olmuş, teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ben teşekkür ederim Cansum, kokusu şahane, morhipo bayram indiriminden almıştım bourjoisleri :) bilseydim bir tane de sana alırdım.

      Sil
  3. ben de 52 numarasını kontür yapmak için kullanıyorum ve çok seviyorum, güle güle kullanın siz de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok güzel, 52 de var bende, karar veremeyince ikisini de almıştım, gelecek günlerde onu da yazıcam, dediğiniz gibi kontur yapmada çok başarılı gerçekten :) 51i şu an bronz alllık olarak kullanıyorum, yaz aylarında pudra olarak kullanmayı düşünüyorum. Sizde güle güle sağlıkla kullanın :) sevgiler.

      Sil
  4. Güle güle kullan tatlım bronzerını :)
    Bunlarda hep merağım vardı benimde ama pahalı bulup almamıştım.Dün Boyner'de %30 indirimde görünce alıp almamakta kararsız kaldım. indirimden Bahama Mama almamış olsam kaçırmazdım kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bi 8 yil once kullandim bunun aynisini o zamanlar makyaj olayina cok fazla girmedigim icin yuzumun tamamina uygulayip arap baci oldugum zamanlar :) boyner indirimlerine denk gelemiyorum diye bayramda morhipo indiriminden aldim. Baya koyu durabilir diye bahama mamayi almamistim bayramda, ama yilbasinda bahama mamayida alicam tabi gratis indirim yaparsa :) opuyorum kocaman guzelligim :*

      Sil
  5. ben de morhipo'dan aldım aynı kampanya muhtemelen, iyi günlerde kullan :)
    kokusu, tasarımı çok hoş ben kontur için kullanıyorum ve memnunum. yalnız kalıcılığı biraz az geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bayramda ki %50 indirimle satışta olan kampanyadan almıştım canım :) Bencede sadece fondöten üstüne kullanıldığında kalıcılığı biraz az. Cildim kuru benim o yüzden allık bronzer tarzı ürünler uzun süre dayanmıyor, buna şu şekilde çözüm buldum; güneş kremi, yada alt baz üzerine fondöten uygulayıp bu bronzeri kullandığımda tüm gün dayandı. Çok teşekkür ederim bu arada, sende güzel günlerde kullan :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: