Perşembe

Sammydress Haul * Yurdışı Alışverişim * Kabuki & Mineral Brushes * Fırça Setleri *


20 Aralıkta Sammydress 'den verdiğim siparişim nihayet postacı tarafından salı günü eve teslim edildi. Takipli gönderim olduğu için ve christmas derken Singapurdan 4 ocakta Türkiye' ye doğru yola çıkmış :) Takip ederken farkettim ki, 20 günden fazla Türkiye gümrükte bekledi. Takipsiz gönderiler 15 günde gelirken benim takipli kargom 1.5 ayı buldu ama sağ salim sorunsuz şekilde ulaştı. 

Bazı gönderileri takipsiz gönderiyorlar sanırım, bir daha ki Sammydress alışverişimde maille takipsiz gönderim yapmalarını isteyeceğim. Bu arada bir şehir devlet olan Singapurdan gönderimi yapmışlar ve felaket uygun fiyata çok güzel ürünler var, giyim, ayakkabı, çanta, takı, fırçalar vs... Kupon kodları açısından oldukça bonkörler, alışveriş yaptığınız ürünlere yorum yaptığınızda puan kazanıp onlarıda harcayabiliyorsunuz. Üstelik kargo ücretsiz bir bölüm var ki yok yok :) Gelelim  benim neler neler aldığıma.....................


11 parçadan oluşan bu  Bambu saplı fırça seti çok uygun fiyata sitesinde satıştaydı birde kargo ücretsiz bölümde olunca dayanamadım . Everyday Minerals 'in fırça setlerinin tıpkısının aynısı, sadece marka baskısı yok üzerinde,  bu fiyata bu kadar kalitelisini açıkçası beklemiyordum, dokuları sık ve iyi bir makyaj için sık dokulu fırçalar her zaman bir sıfır önde benim için.  
Fiyatlarını incelemek ve kargosuz böyle tatlı bambu saplı makyaj fırça setinden benimde olmalı diyorsanız:


Bambu saplı 11 parça makyaj fırçası seti linki => 11pcs Bamboo Makeup Brushes 


Fiyatlarına göre kaliteleri beni fazlasıyla şaşırttı. Türkiye 'de en dandirik fırçayı 20 tl ye sattıklarını hesaplarsak, bu fırçalara kupon kodu, ücretsiz kargo ile neredeyse bedavaya almış gibi hissettim :)

Aşağıdakiler ise kabuki fırçalar ise 4 dolar gibi rakamlara sitede satışta :) Kıl dökülmesi vs olur mu diye baya çekiştirdim ama tek bir tane bile dökülme olmadı. Dokuları sık ve ürün israfı sıfır. Alttakileri dün itibariyle kullanmaya başladım, dağılımı harika yapıyorlar.


 Hepsinin teker teker hangi uygulamalarda kullanıldığını aşağıdaki resimlerde ayrıca yazdım. Üstünde yazdığı markanın tesciline sahip değil, o markaya ait tescilli orjinal bir seti kullandığım için ayırt etmekte zorluk çekmedim.
 Mühim olan fırça kalitesi, 1 yıldır ürettiği fırçalardaki sigma amblemi olup olmaması yada sapında ne yazıyor kısmı beni pek ilgilendirmiyor. Nihayetinde teknolojik ürünler gibi tüm fırçalarında üretimi Çin ve çevresinde gerçekleştiriliyor :)

Sigmanın son 1.5 yıldır fırçalarında usa yazısı yok ve metal kısımlarında sigma yazıyor ama (1.5-2 yıl önce) alınanlarda usa yazısı mevcut ve arka kısmında oymalı olarak p.r.c yazar.
Benim daha sonbaharda arkadaşıma sipariş verdiğim, eski seriye ait: Sigma premium silver orjinal fırça setimde bu şekilde. 
 Bir kaç yabancı blogda, sigmanın sitesinden alışveriş yapan kişiler orjinal ürün gönderilmediğini iddiasında bulunmuşlar.  Sitesinden alıp + kargo ücreti derken tescilsiz ürünlerle karşılaşmak sanırım herkesin keyfini kaçırır.



Üstteki baby kabuki yi belki hatırlayanlar vardır, Çin 'de üretimi gerçekleştirilen Ecotools markasına yeni eklenen fırça setleri ve tekli satılan üyelerinden biri. Allık ve pudra uygulamalarında kullanmayı düşünüyorum.


Çok amaçlı kabuki makyaj fırçası linki => Baby Kabuki Makeup Brush 



Açılı Kabuki Makyaj Fırçası Linki => Angled Kabuki  - F 84  Makeup Brush 



Yuvarlak Kabuki Makyaj Fırçası linki => Round Kabuki - F 82



Yüz Konturu için Makyaj Fırçası => Tapared Kabuki - F86 Makeup Brush 

27 dolar tuttu aldıklarım, indirim kuponumu da kullandım ve kargo ücretsiz olunca sammydress alışverişim benim için çok daha keyifli hale geldi :) Kesinlikle yeniden alışveriş yapacağım ve takipsiz gönderim talep edeceğim :)
Herkese mutlu bir gün diliyorum.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. hepsi çok güzelmiş tahta saplılarda gerçekten çok şık gülerek iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nagihancımm :) daha guzelleri senin olsun, bende bu kadar uyguna güzel fircalar gelmesini beklemiyordum. :* öpuyorum

      Sil
  2. f86 veya f84den birini sipariş edebilirim,teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. F86 cok cok iyi, ihtiyacin varsa F84 ude fondoten uygulamalari icin al Duygucum :) ben teşekkür ederim.

      Sil
  3. Bisi sorucam sammydress den alis veris yaptm yanliz katgo ucreti pahali ve ben bu indirim kuponu olayini cozemedim yardmci olur msn?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteye üye olduğum zaman hesap bölümümde otomatik tanımlıydı. Uzun zamandır sammydressden alışveriş yapmadım ve kupon durumunu incelemedim. Bu yüzden halen kuponlar geçerlimidir bilemiyorum.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: