Pazartesi

Morhipo : Tangle Teezer Compact Styler ve NYX Palet Alışverişim


Geçtiğimiz hafta Morhipo 'dan gerçekleştirdiğim online alışveriş teslimat süresinden bir gün önce, yani bugün teslim edildi. NYX Makyaj Paletleri 'nin ve Tangle Teezer saç açıcı tarakların satışının başladığını görünce dayanamamıştım :) Hem teslimat hem de ürünlerde tek bir kusur olmadığı için bu alışverişim memnuniyetle sonuçlandı. 
Bu arada NYX artık Douglas mağazalarında satılmayacak, stok eritene kadar farklı ve yeni NYX ürünleri getirmeyeceklerdir. NYX Cosmetic makyaj ürünleri Boyner, YKM ve bir Boyner kuruluşu olan Morhipo 'nun online alışveriş sayfasında satılacak. Lafı çok uzattım, neler aldım, neden aldım biraz da bunlardan bahsedeyim :)................


NYX nude on nude far ve ruj paleti 'nde uzun zamandır gözüm vardı, hayvanlar üzerinde deney yapmayan  yani* Cruelty Free * nitelikli NYX gibi nadide bir markanın ürünlerini ayrı bir seviyorum. 
Yurt dışından sipariş versem kargosuyla birlikte yaklaşık olarak Morhipo 'dan aldığım fiyata bana gelecekti. 89 TL 'ye Morhipo 'dan almayı seçmekle bekleme süresini de kısaltmış oldum. :)
*Tangle Teezer tarakların modellerini/fiyatlarını incelemek için=> Tangle Teezer Tık
*NYX Makyaj Paletlerinin çeşitlerini ve fiyatlarını incelemek için => NYX Makeup Tık


Tangle Teezer 'ın klasik olan pembe rengini 3.5 yıldır kullanıyorum. İnce telli, uzun ve asi saçlarımı yolmadan, acıtmadan açan tek tarak. Bazen çantama atıp çıktığım ve zamanın da etkisiyle dişlerinde biraz deformasyon oldu ama halen sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Compact Styler serisi + benim aldığım da dahil olmak  Morhipo 'da stokları tükenmiş. Klasik, aqua ve çiçek modelli olanlar mevcut, Morhipo muhtemelen önümüzdeki günlerde stokları günceller, düz modeller dışında farklı tasarımları da görmeyi umut ediyorum, ki bir daha ki tasarım açısından beğendiğim bir model olacak.


Tangle Teezer Compact Styler çantada taşımak içinde ideal. Alt kısmında dişleri koruyan ekstra bir aparatı var. Çantamda rahat rahat taşımak ve ince telli, kolay dolaşan saçlarımı dışarıdayken de taramak için aldım. Fiyatı :47.5 TL Yurt dışından almaya kalksam kargosuyla birlikte bana yaklaşık olarak bu rakama geleceği için Morhipo 'dan almak daha mantıklı geldi.


Tasarım olarak klasik modellerden birazcık daha küçük ve avuç içine kolaylıkla sığıyor.


Tarak  yarısı kısa yarısı uzun dişlerden oluşuyor ve tasarım olarak da pratiklik olarak da oldukça ideal. 

Altta paletin kutusunu ve renk içeriğini görebilirsiniz, önümüzdeki günlerde hem tarağın hemde NYX Nude on Nude makyaj paletinin yazısını daha detaylı olarak hazırlayıp, paletteki renklerin pigmentasyonu ve duruşuyla ilgili fikirlerimi sizlerle paylaşacağım.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Merhaba ;

    Bu taragı bende cok merak ediyorum ancak bir daha asla morhipodan alısveriş yapmam. Gecen ay kahvaltı seti aldım. Yanlıs urun gonderdiler geri gonderdim yine aynı urunu gonderdiler (neymiş kırık zannetmişler) ucreti iade istedim 1 ay gecti hala alamadım. Morhipo gorunce bir yerde cok sinirleniyorum :/

    Ayrıca NYX urunlerinin bir cogu lilakutu ve rossmanda var. Ben kalem seklindeki rujlarını cok seviyorum. Denemeni tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm Begümcüm o talihsiz durumu :(, instagramda takipçinim. . Bende kozmetikte bir kez, giyim alisverisinde de 2 kez sorun yaşadım daha önce. İzmirdeyken morhipoda olanlari gidip boynerden aliyorum ama Kütahyadayken malum burada boyner magazasi yok. tüm sorunları unutup morhipodan alışveriş yapiyorum. Bir suredir eksiksiz, sorunsuz ve teslimat tarihinden önce gönderiyorlar. Morhipo alisveris puanimda birikince uygun gibi gözüktü, zaten bir süredirde bu paletteydi gözüm :)
      Lilakutuda nyx var evet ama fiyat olarak yine pahali. Kutahyada rossmanda yok malesef ki. İzmire geçtiğimde rossmana bakacagim ama :)

      Sil
  2. blogunu çok ama çok seviyorum. gerçekten sayende tüm haberleri öğreniyorum ne olmuş ne bitmiş hemde indirimleri yakalıyorum. hiç değişme, olurmu? :) demin internetten bir alışveriş yaptım ve çooook mutluyum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemcim :) su an bu sozlerini okumak nasil bir mutluluk tarif edemiyorum. İndirimleri, yenilikleri görünce hem kendi alisverisimi yapip hemde sicagi sicagina paylaşmak benim için çifte heyecan. Bu arada neler aldınn, çok merak ediyorum :) Sana söz, değişmeyeceğim :** kocaman öpüyorüm.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: