Çarşamba

Gratis Alışverişim: Eklips Blender Makeup Sponge * Makyaj Süngeri Yorumum *



Geçtiğimiz hafta ucuz kurtulduğum bir Gratis Alışverişinde bugün sıra, tamamen stok ihtiyacımı karşılamak ve tabi birde Gratis kartı almak için yaptım da denebilir. İnstagram hesabımı takip edenler bilir. Linki => instagram.com/makeuparfum , sevgililer gününde ki güzel indirimden faydalanamıyorum diye çok istediğim şeyleri alıp gönderen hem tatlı hem güzel insan, ayrıca Audreyinsekerleri bloğunun tatlı sahibi İremcim, benim için The Balm ürünlerini ve Eklips 'in Blender Makeup Sponge olarak geçen makyaj süngerini alıp bana göndermişti. Bir süredir kullanıyorum, hem yorumumu hemde sırası gelmişken alışverişimi sizlerle de paylaşayım istedim....................................


Üstte açıkta olan arkadaşımın gönderdiği ve bir süredir kullandığım Eklips Blender;
* Her kullanım öncesi süngerimi nemlendirip sıkıyorum ve her uygulama sonrası da yıkıyorum. Buna rağmen henüz formunda bir deformasyon olmadı.  

* Yanındaki kutularda yer alan makyaj süngerlerini ise, fiyatı bir çok yere göre uygun olduğu için stoklamak istedim.

Bu süngerden önce genelde sadece kapatıcı amaçlı üçgen süngerleri kullanıyordum. 

Eklips Blender Makeup Sponge: 
* 5.90 TL ye alınabilecek oldukça iyi bir makyaj süngeri. Başka yerlerde 9.90 gibi rakamlara satılıyor.
*Tombul alt kısmıyla fondöten uygulayıp, yüz konturu yapıyorum. - Sivri olan kısmı ise ise, göz pınarlarına ve ufak bölgelere kapatıcı uygulamak için kullanıyorum.

*Eklips hem fondöten uygulamalarında hemde yüz konturlemede büyük kolaylık. *Fondöten fırçası gibi dağılımda çizgilenme yada eşitsizlik yaşatmıyor.* Kullanım aşamasından önce Eklips süngerimi ıslatıyorum ( ıslandığında şişiyor) ve önce güneş kremimi uyguluyorum ardından fondöten uygulamasına geçip kapatıcı ile bitiriyorum.* Hijyen açısından her uygulama sonrası süngerimi yıkayıp, temiz havluyla suyunu sıkıp, alıyorum. Çok hafif nemli kalması sorun değil,  hava alacak şekilde kendi plastik standına yerleştirip kurumaya bırakıyorum.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. canım benim sevmene beğenmene çok mutlu oldum.. hepsini güle güle kullan :-))) ayrıca bu süngeri de ambalaj standında kurutmak iyi fikirmiş ben de öyle yapayım artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelliğimm, sana ne kadar tesekkur etsem az. Benim için çok ama çok değerlisin :** standinda cok daha rahat oluyor tatlim. Hava aldigi icinde hijyen sorunu olmuyor.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: