Salı

Watsons Alışverişim: Kişisel Bakım ve Ağız Bakım Ürünleri * Oral - B * Arm Hammer * NYC * Vaseline * Balmi *


Watsons alışverişlerimle ilgili yazılarımı daha önce paylaşacaktım ama vakit bulamadığım için yirmi güne yakın gecikmeli yazabiliyorum. Arm Hammer diş macunları dışındakiler indirimsiz olduğu için almayı düşündükleriniz olur belki yada indirime girerse size de fikir olur diye paylaşmadan geçmek istemedim. Kişisel bakım ve ağız bakım ürünleri ağırlıklı oldu genel olarak, dudak bakım ürünü olarak NYC Applelicious ve Balmi Raspberry lipbalm var. Watsons 'a yeni gelen NYC dışında yepyeni bir bakım ürünü de aldıklarım arasında, onu da en alt resimde görebilirsiniz.....................................



Arm Hammer diş macunlarında ikinciye %40 indirim vardı. Arm Hammer diş macunu adet fiyatı => 14.50 TL ikincide 8 küsüre düşüyordu. 
Bir süredir pilli - şarjlı diş fırçası merakım vardı. Oral - B Şarjlı diş fırçası => 69.90 TL. Benim aldığım Oral - B pilli diş fırçası => 39.90 TL 'ydi. Oral - B 3D White ikili yedek fırçalar ise =>31.90 TL ydi.
NYC Applelicious Lip Balm => 5.90 TL olarak hatırlıyorum, hatta instagram hesabımda ( @makeuparfum ) uygulanmış halini paylaşmıştım. 



Daha önce Arm Hammer 'in klasik ve üst resimdeki hassas dişler için olan diş macunlarını alıp kullandığım ve sevdiğim için indirimde denk gelmişken kaçırmak istemedim. Klasik Arm Hammer 'a göre hassas dişler için olan diş macununun tadını daha çok seviyorum. :)

Altta gördüklerinizden Vaseline Cocoa Butter & Baby Nourishing Gel : Kakaolu ve kendini daima bebek gibi hissedenler için :) Vaseline 'nin yeni çıkan nemlendirici jelleri. Adet fiyatı :5.95 TLydi. Kakaolu nemlendirici jeli kullanmaya aldığım gün başladım, kısa süre içerisinde yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Balmi Raspberry Lipbalm : Fiyatını 12.90 TL olarak hatırlıyorum. Çilekli ve naneli Balmi 'yi kullanıyorum bir süredir onları çok sevdim ve açtıklarımı biraz daha kullandıktan sonra bununla ilgili yorumumuda sizlerle paylaşacağım.



Bugünlük benden bu kadar, gelecek yazıda görüşmek üzere. Herkese mutlu günler :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Arm Hammer diş macunları her watsons'a girdiğimde dikkatimi çekiyor fakat hassas diş etlerim olduğu için alamıyorum maalesef. Sende bu konuda herhangi bir sorun yarattığı oldu mu? Bi cesaret diyip alıcam artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ececim, diş hassasiyetim yok ama aldığım macun hassas dişler için. Arkadaşımın diş hassasiyeti var o da aynı macunu Arm Hammerı kullaniyor, çok memnun.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: