Perşembe

NYX Cosmetics İndiriminden Benim Aldıklarım *NYX Makeup Haul *


Pazartesi günü NYX makyaj ürünlerindeki % 30 luk indirimi görünce kendimi morhipoda bulduğumu söylemiştim. Bugün indirimin son günü. Ve 12 si olarak taahhüt edilen siparişim tamda gününde yani bugün teslim edildi. Neler aldığıma geçersem..................

Uzun zamandır aklımda olan NYX Blushes / allıklardan iki tanesi benim istediğim tondaydı. Sadece allıkları baloncuğa sarmışlar.  Ekstra jelatinleri mevcut, benden önce bir başkasının açamayacağı koruma jelatiniyle kaplılar. Renk - isim ve swatchlarını ayrıca paylaşacağım.

Beautyjoint ' te görüp ilk fırsatta almak istediklerimden ustteki NYX BRonzer & Blusher Combo. Morhipoda görünce içimde kalmasın diye bir tanesini seçtim.
NYX ' in Runway serisinden çok sevdiğim bir paletim vardı. Bu paletlerde Douglastan geçen sonbaharda aldığım far paletimle fiyat olarak hemen hemen aynıydı. Biri Runway serisden diğeri Mysterious Brown Eyeshadow Palette / far paleti.
Kutulu ve kutunun üstünde ekstra koruma jelatinleriyle geldiler.
Kutu tasarımı dışında ambalajları ve farların dizilişi aynı. 5 parça NYX makyaj ürününe toplam 126 küsür ödedim.

Renklerine, swatchlarını ve fırsat buluncada uygulamalarını sizlerle paylaşacağım.

4 yorum :

  1. Alliklara bayildim gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım :* :)

      Sil
  2. merhabalar.Ben bu markanın sadece dudak kalemini alıp kullanmıştım oda kırmzıydı çok fazla sürmüyorum zaten.Genel olarak nasıl bir marka bir türlü karar veremiyorum.Farları nasıl mesela memnunmusun çok tesekkur ederım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farların teklilerini kullanmadığım için performansları nasıldır hiç bilmiyorum Filizcim. NYX runway far paletlerinden ve allıklarından çok memnunum. Yazın bazsızda uzun süre renklerini koruyorlar. Kışın cildimle birlikte göz çevremdede hafif kuruluk oluyor bu yüzden far bazı kullaniyorum. Bu paletlerin ve allıkların yazısını kısa zaman içinde yayınlamayı planlıyorum.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: