Salı

Digital Age Dergisinin Temmuz Sayısında Birbirinden Güzel Blog Yazarları Var

 Geçtiğimiz aylarda, Digital Age Dergisinden sevgili Tuğba Yalçın ' la güzellik ekosistemi ve bu ekosistem içerisinde güzellik bloglarının etkileri ve önemi üzerine bir mail trafiği gerçekleştirmiştik. Tuğba Hanımın keyifli yazısının içerisinde blog yazarı arkadaşlarımla birlikte bende varım. Okumak için buyrun :
Bu arada yaratıcı ve çok daha güzel yazılar hazırlamak için biraz Ramazan ayından ve oruçtanda faydalanıp kendimi dinlenmeye aldım. İtiraf etmeliyim ki dinlenirken yazmamak ve sizlerle paylaşmamam kadar can sıkan birşeyde yok. ☺
Hepinize neşesi bol günler diliyorum.

2 yorum :

  1. Canım benim beyam madam paylaşımında seni orda görünce kendi adımı görmüş kadar sevindim. Hakediyorsun bunu biliyorsun değil mi? Diğer blogger arkadaşları da severek ilgiyle takip ediyorum. çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanemsin sen, güzel kalpli Gülsenim ❤ bu sözleri senin gibi başarılı ve içten bir bloggerdan en önemliside çok sevdiğim arkadaşımdan duymak beni inanılmaz mutlu etti. Tüm güzellikleri hakediyorsun, iyiki varsın. Sana ve yakışıklı oğlun Kerem 'e kocaman öpücükler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: