Perşembe

Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ Nedir ve Nasıl Kullanılır? : Nuxe Paris Huile Prodigieuse Oil Kullanıcı Yorumum



Nuxe Paris Huile Prodigieuse oil, adını sıkça duyduğumuz Nuxe 'nin meşhur çok amaçlı kuru yağı nedir, nerelerde, nasıl kullanılır ve kişisel kullanıcı yorumlarımı bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Hem normalini hemde ışıltılısını kullandığım için hem her ikisinin kullanım farklılığına hemde kişisel kullanım alanlarıma da yer vereceğim. 

 Nuxe Paris Huile Prodigieuse * çok amaçlı Kuru Yağ nedir ? * :  cilde ve saça uygulandığında yağlı görünüm sağlamadan bakım yapma işlevi gören bir yağ formu. Yani uyguladıktan sonra hızlı emilimi ve tabir yerindeyse vıcık vıcık görüntüden hoşlanmayanlar için cildi yumuşatıp prüzsüzleştirmeye yardımcı ideal bir bakım ürünü...................

**** İki farklı çeşidi mevcut. Nuxe Huile Prodigeuse ışıltılı olan: saçta,dekolte bölgesinde ve ışıltı katmak istenilen bölgelerde kullanılabiliyor. ( Yüzde kullanacaksanız ve cildiniz çok kuruysa sadece bronzer uyguladığınız kontür çizgisinden itibaren bronzer altına uygulayın. Böylece hem bronzer tüm gün dayanacak hemde bronzerınız matsa hafif ışıltı katmış olacaksınız. Toplu iğne başını geçmemek kaydıyla temiz bir fırçayla bronzerınızı kullanmadan önce uygulayın. ) 
**** İçerisinde mikro ışıltılar olmayan Nuxe Huile Prodigeuse normal kuru yağı ise;  yüzde dahil tüm bölgeleri nemlendirmede ve bakım yapmada kullanabilirsiniz.


 Nuxe Paris Huile Prodigieuse * çok amaçlı Kuru Yağ Nerelerde ve nasıl kullanılır ? * : 

* Saçlarda ( Kuru saçlara sahip olanlar evde hazırlanan saç bakım maskesinin içine ekleyebilir yada tek olarak tüm saça az bir miktar saç fırçasıyla dağıtıp 30 dk sonra duşa girebilir. ) Banyo sonrası ise az bir miktar fırçaya sıkıp saçlarınızı tararsanız banyo sonrası saçları canlandırıp bakım yapıyor. Işıltılı olan kuru yağ ise, özellikle yaz aylarında hem bakım yapıyor hemde güneşte saçlar ışıl ışıl parlıyor. 
Yüzün tamamında ( Bakım maskenize ekleyebilirsiniz, kuru bir cildiniz varsa nemlendirici kreminizin içine ekleyebilir yada tek olarakda kullanabilirsiniz. Kuru ciltlerde özellikle makyaj yapmadan önce yüze uygulandığında cildi makyaja hazırlıyor, yumuşatıyor; makyajın daha güzel ve gün boyu dayanmasına da yardımcı oluyor.
Vücutta - Ellerde ( Yağlı ciltler az bir miktar vücut nemlendiricisinin içine ekleyebilir, kuru ciltlerde aynı şekilde kullanabileceği gibi tek olarak da tüm vücuda tek olarak kullanabilir ) 


Kullanıcı Yorumum : Kokusu ve yapış yapış his bırakmadan nemlendirmesi açısından güzel. Lakin benim cildim kışın çok kuruyor ve bu yağ yüzümü nemlendirmede yetersiz kalıyor. Bu yüzden ilkbaharda ve sonbaharda kullanmayı tercih ediyorum. Birde içerisinde spf yok, bu yüzden yüzde kullanacaklar üstüne birde ekstra güneş koruyucu kullanmak zorunda kalmasa çok daha güzel olabilirdi.

Nerelerde bulabilirsiniz ?: Hem normal eczanelerde hemde online dermokozmetik ürünlerin satışını yapan eczanelerde Nuxe 'nin tüm ürünlerini bulabilirsiniz.
**** Benim uygun fiyata ürünlerini bulduğumda alışveriş yaptığım bir site önermemi isterseniz;  şu an çok güzel Nuxe indirimleri ve set halinde satışları da bulunan bir online dermokozmetik alışveriş sitesinin direkt linki =>  Nuxe Paris Huile Prodigieuse İndirimli Alışveriş Sitesi Tıktık


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Çok güzel bir yazı hazırlamışsın tatlım! Çok faydalı ve açıklayıcı olmuş :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: