Perşembe

Dermomarket Dermokozmetik Alışverişim : Phyisicians Formula * Deborah Milano * Bioderma *


Bahar sonu yada yaz başıydı sanırım; Dermomarket 'in Physicians Formula ürünlerindeki 3 al 2 öde kampanyasından faydalanmıştım. Fotoğraflarını çekip atmıştım, lakin netbookumdaki ısınma sorunu yüzünden yazısını yazma fırsatı bulamamıştım. Harici harddiskimi karıştırırken birde baktım bana gülümseyen bir alışveriş yazısı :) Ürünlerin inceleme yazısından önce fikir olması adına; bu tür kampanyalara denk gelirseniz ve benim gibi Dermokozmetik makyaj markaları arasında yer alan Physicians Formula ürünlerine meraklıysanız ne var ne yok bir göz atmanızı öneririm. Direkt linki için buradan =>  Dermomarket Tıktık  ....................................


O zaman buralara yeni gelen Physicians Formula Nude Wear serisini ve Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette For Face & Eyes 'i çok merak ediyordum. Nude Wear 'in günlük hayatta çokça kullanabileceğim toplam 4 farklı tondan oluşan allığını seçtim. Bir bronzer tonlusu ve daha pembe tonlarına yakın iki farklı çeşidide var. Yani toplam 3 renk olması lazım.



Physicians Formula Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette : Nude 'nin en güzel 12 farklı tonunu barındıran ister far ister karıştırıp allık, ister yüzdeki bazı bölgeleri aydınlatmak için güzel düşünülmüş bir palet. Detaylı swatchlarına ve pigmentiyle ilgilli yorumlarıma gelecek yazılarda yer vereceğim.



Physicians Formula Bronze Booster ise 3 al 2 öde kampanyasının üçüncü ve hediye olarak gönderilen ürünü. 4 farklı mevsim tonuyla karıştırılarak da kullanılabilir. Bronzerları 4 mevsim seven benim gibi biri için çok güzel bir bronzlaştırıcı. 



O sıralar Deborah Milano 'nun Smalto Gel Effect ojeleri yeni çıkmıştı. Çok merak edince ve ücretsiz kargo için kalan tutarı tamamlamak için yeni serisinden şahane bir ojeyi alış alışverişimi tamamladım. 



Physicians Formula 'nın yeni ürünlerinin ambalaj dayanıklılığını merak edenler için oldukça sağlam ve mıknatıs kapaklı :)



Ojenin duruşuna, instagram hesabımda yer vermiştim. Yeniden ve daha detaylı olarak gelecek yazılarda paylaşmayı düşünüyorum. 
İnstagram hesabım = > http://instagram.com/makeupkitchen



Dermomarket den gerçekleştirdiğim alışverişlerden genel itibariyle memnun kaldım. Sitesinde oldukça farklı ve güzel markaları bir arada bulunduran ve alışveriş aşamasında iletişimi güçlü bir alışveriş sitesi, öneririm.



Unutmadan en üstteki Bioderma 50 faktörlük güneş kreminin tester boyu alışverişimle birlikte gönderilen minik bir hediyeydi. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Güle güle kullan. Hepsi çok güzel görünüyor, swacları ve detayları bekliyorzz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun. Elimden geldiğince kısa zamanda hazırlamaya çalışacağım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: