Cuma

Maybelline Color Tattoo 24 Hour Swatch: Cream Eyeshadow 35 On and on Bronze * Krem Göz Farı *


Bugünün konuğu olarak kozmetik marketlerde genel itibariyle bulunabilen ve benim günlük hayatta severek kullandığım Maybelline Newyork Color Tattoo 24 Hour Cream Eyeshadows serisinden * 35 - On and on Bronze * isimli krem farı. Cam kavonozunda durduğu gibi bir renk değil aslında, en alt fotoğrafta ki swatchından da anlaşılacağı üzere içerisinde farklı bir tonu da barındırıyor...............................


Resimde yer alan ve benim de sık sık günlük makyajlarda sevdiğim Maybelline Color Tattoo krem farların bildiğim kadarıyla toplam 10 farklı tonu mevcut. Benim ilk merak ettiğim 35 On and on Bronze olunca merak edip almıştım.


Alttaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi tende tam anlamıyla bronz değil, içerisinde güzel bir haki tonu da var. Krem olduğu için gün içerisinde uçma derdi de yok. İster tek olarak ister alt ton ve aynı zamanda daha koyu tonlardaki farınızın altına göz farı bazı olarak da kullanabilirsiniz. Yılbaşındaki indirimlerde merak ettiğim bir kaç rengini daha almayı düşündüğüm ve alacaklara önerebileceğim bir far. Umarım %50 indirimi gören markalar arasında olur. 


Bugünlük benden bu kadar. Herkese şimdiden güzel bir gün; mutlu ve keyifli bir hafta sonu diliyorum.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: