Pazartesi

Kozmetik ve Makyaj Ürünleri Alışverişim * Cosmetic and Makeup Shopping * : Hard Candy - Maybelline - Nivea - Sally Hansen


Geçen hafta gerçekleştirdiğim bir kozmetik ve bakım alışverişiyle bugün karşınızdayım. Biraz vakit bulmuşken azıcık da güneşi görmüşken resimlerini hazırladım. Teker teker ayrıca kullanıcı yorumlarım burada olacak ama öncesinde alışveriş detaylarını paylaşmak istedim. 
Hard Candy, Sally Hansen gibi markaları Funda Hanımdan aldığımı daha önceki kozmetik ve alışveriş yazılarımı takip edenler bilir. Bu kez, toplamda 3 dudak bakım, iki makyaj ürünü ile kendime ufak bir yılbaşı jesti yaptım. Bazıları severek kullandığım ürünlerdi diğerlerini de merakıma yenik düşüp aldım. Bakalım neler neler almışım..............


Hard Candy Fox in a Box Blushes : Hard Candy allıklara ve renklerine olan ilgimi daha önceki alışverişlerden fark etmişsinizdir. Toplamda 5 renkten oluşan allıkların, 4 ünü daha önceki alışverişimde almıştım. Bu renk o zaman mevcut değildi. Bu defa Hard Candy Fox in a Box serisinin en güzel ikili allığını kaçırmadım ve serinin 5 üyesini de çekmeceme yerleştirdim. 

* Kış gelmişken, en çok kullandığım şey dudak bakım ürünleri; bir önceki alışverişimde aldığım ve severek kullandığım * Sally Hansen Vita - B Lip Moisturizer * Dudak nemlendiriciyi yedekledim. 

* Nivea Lip Butter - Dudak bakım kremlerinden Caramel Kiss olanı kullanıyorum. 
Hatta Türkiye 'ye henüz gelmeden duyurusunu yapıp yazısını burada paylaşmıştım. Linki =>
Nivea Lip Butter Caramel Kiss Tık Tık
Raspberry Rose Kiss 'i de merak ediyordum, Funda hanımda çok hesaplı bir fiyata satışta olunca almadan geçemedim.

* Maybelline Color Tatto 24hr Eyeshadows : Krem göz farlarından henüz Türkiye de bulunmayan bir serinin rengini tercih ettim ( 100 Caramel Cool ). 
Bir kaç yazı önce, normal seriden hatta Türkiye 'de kozmetik marketlerde kolaylıkla bulabileceğiniz bir renginin yazısını ve swatchlarını paylaşmıştım. 
Linki => Maybelline Color Tatto 24 Hr Krem Göz Farı Tıktık 

*** Bu farlar genel olarak: göz makyajını kolaylaştırıyor ve aldığım renk çok fonksiyonlu olarak kullanabileceğim bir tondu, bu yüzden alırken tereddüt etmedim.

Sally Hansen Daytime Lip Recovery : Sally Hansen 'in dudak bakım ürünlerinden biri, günlük bakım yapan bir dudak onarıcı. Gelir gelmez denediğim ilk ürün oldu. Halen kullanıyorum ve yazısı kısa süre içinde burada olacaklar arasında.


Her zaman büyük bir memnuniyetle ve mutlulukla alışveriş yaptığım nadide insan Funda Hanım. Daha önceki alışveriş yazılarımı incelerseniz, hesabına direkt linkinden ulaşabilirsiniz ve ürünlerini inceleyebilirsiniz => Kozmetik ve Makyaj ürünleri Alışverişim Tık Tık

Detaylar ve paketleme konusunda: Aşağıdaki mavi paketin içerisinde ve her zaman ki gibi özenle ve tek tek baloncuklara sarılı halde bana ulaştı. Teker teker yorumlarım ve tendeki duruşları gelecek yazılarda burada olacak.
NOT : * Dekor olarak kullandığım arkadaki tatlı mumluk: geçtiğimiz yılbaşında Watsons mağazalarında bulunan bir mumluktu. Bu yılda Watsons da birbirinden tatlı noel babalı mumluklar var.
*** Rujun rengini merak edenler için: Dior 874 Fantastic Plum 


Bugünlük bu kadar :) Herkese mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: