Salı

Biotinli Tırnak Bakım ve Uzatma Kremi: * Artdeco Biotin Nail Cream * & Review


Tırnak bakımı neyse de, tırnak uzatmayı vadeden tırnak bakım ürünlerinin, tırnak uzatacağına açıkçası inanmazdım. Bu ön yargımı sayılı marka kırabildi. Bu markalardan biri Artdeco oldu. Daha önce tırnak bakım serumuyla ilgili yorumlarımı burada paylaşmıştım.İlk başladığımda ayrı ayrı kullandım. Bir süre sonra bu yazımda da bahsedeceğim Artdeco Biotin Nail Care ve daha önce yazısını paylaştığım => Artdeco Nail Therapy Repair Serum la birlikte kullandım...........................


İkili olarak uygulama şeklim => Resimdeki Biotinli tırnak bakım kremi ile tırnaklarımı nemlendirip, masajla tırnaklarıma kremi yedirdim; sonra Artdeco Onarıcı Tırnak Serumunu uyguladım.
Tek tek ve ayrı ayrı uygulayınca uzama süresi 1 haftayı buluyor. Tırnak serumu ile birlikte tırnak serumunu kullanınca uzama süresi bir iki gün daha kısalıyor.




Biotin nedir eksikliğinde neler olur ? : Biotin saç ve tırnak uzamasında önemli bir rol üstlenen; H yada B7 vitamini olarak da bilinen ve suda eriyen bir B grubu vitamini. Biotin eksikliğinde tırnaklar kırılır; saçlarda dökülme meydana gelir; bunların dışında eksikliğinde vücutta farklı olumsuz etkileri de mevcut.




Günlük hayatta, her zaman tırnaklarımı  uzatmayı seven biri değilim ama koyu tonlu bir oje sürmek istediğimde tırnaklarımı uzatmak için bu kremi bir hafta öncesinde, her gece uyumadan önce uyguluyorum. ( Tırnak ve saçlar gece hızlı uzadığı için bu tür ürünleri gece uygulamanızı öneririm. )

Artıları ( + ) : 

* Yapısı ve nemlendirmesi çok güzel.
* Uzatma vaadini hakkıyla gerçekleştiriyor. 

Eksileri ( +) :

* Hijyen için tahta bir çubukla almak gerekiyor, tüp ambalajda olsaydı daha güzel olabilirdi.
* Ebat olarak çok fazla değil ama kıvam olarak yoğun olduğu için kısa sürede bitmiyor. 
Artdeco heryerde bulunan bir marka değil bu yüzden satışı olan yerlerde de fiyatları normal bir tırnak bakım ürününe göre yüksek. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Gratislerde satılan NK markasının da tırnak uzatıcısı gerçekten işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Artdecoyu her zaman bulmak biraz zor; NK yla ilgili güzel şeyler duymuştum, sen sevdiysen mutlaka alıp denerim :*

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: