Salı

Flormar Lipsticks & Swatches: True Color Işıltılı Şeftali Rengi Ruj

*** Yorucu ve stresli bir kaç günden sonra herkese merhaba, gönül isterdi ki burada hayatın en güzel renkleri kadar siyahları ve beni üzenleri de paylaşayım. Lakin burası benim ağlama duvarım değil, paylaşacak kadar cesur olabilene çok büyük saygı ve sevgi duyarım o ayrı tabi. Her neyse işte :) '' Hayat güzel; çiçekler açıyor, böcekler uçuyor... '' diyerek asıl konumuza döneyim.

Flormar True Color serisini hatırlayan var mı bilmiyorum. Malumunuz, epeyce bir süredir Flormar, ambalajlarda ve ürünlerde harika gelişmelere imza attı. Yeni koleksiyonları ve genişleyen renk skalalarıyla; yurtiçi, yurtdışı mağazalarıyla, kiosklarıyla güzelliği hem Flormar Online Alışveriş Sayfasıyla hem de hızlı ulaşılır hale getirmesi marka adına ciddi ve büyük bir gelişme. Sitesine henüz göz atmadıysanız bir bakıp üye olmanızı tavsiye ederim. =>>> Flormar Outlet İndirim Sayfası  'nda çoğu zaman seçili ürünlerde %70 e varan indirimlerle birlikte, belirli limite ulaşan alışverişlerde ekstra hediye gönderimleri de mevcut...................................


Gelelim asıl konumuza, Flormar True Color rujlara ara ara ufak parfümerilerde ve buradaki hiparmarketlerin renkli kozmetik bölümünde denk geliyorum. Artık bu seri üretilmiyor, üretilmediği için sitesinde satışı yok. Üstte ten üstündeki rengini de gördüğünüz üzere, şeftali renginde ve 20 numaralı Flormar True Color rujun içerisinde bol bol sim mevcut. Yani gündelik kullanım için bu ışıltılar fazla kaçabilir.


Kullanıcı Yorumum :

Yapı olarak oldukça yumuşak ve sürümü güzel; içinde bol ışıltı olmasına rağmen nemlendirmesi de mevcut. Kalıcılık orta seviyede. Bu kadar belirgin ve fazla ışıltılı olmasaydı, genellikle bu renkleri sevdiğimden günlük olarak kullanabilirdim. 
Tabi bu seriyi bulmak artık zor olduğundan dolayı da bu ruj benim için oldukça kıymetli. Nadiren de olsa, ışıldamak istediğimde kullanıyorum. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: