Çarşamba

Nivea Dudak Bakım Ürünleri: Lip Butter Raspberry Rose Kiss Lipcare Kullanıcı Yorumum


Bugünün yazısında toz pembe bir dudak bakım kremi: Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss var. Daha önce, mis gibi karamel kokan => Nivea Lip Butter Caramel Cream Kiss ile ilgili kullanıcı yorumlarımı burada paylaşmıştım. Watsons Türkiye 'ye gelmeden iki yıl önce gözüme kestirdiğim bir dudak bakım ürünü olan Nivea Lip Butterlar, '' teneke ambalajlarının güzelliği kadar kullanım açısından da beni memnun etti mi? '' derseniz ..................................


İlk aldığım Caramel Cream Kiss 'in kokusunu, tadını çok beğenmiştim. Ahududu kokulu olan Raspberry Rose kiss ise ikinci aldığım Nivea Lip Butter 'dı. Karamel, ahududu, macadamia fındığı-vanilya ve klasik olmak üzere  toplam 4 çeşidi var. Bu aralar Blueberry Blush - Yabanmersini aromalı yeni bir çeşidi daha çıkmış.



Nivea Raspberry Rose Kiss Kullanıcı Yorumum :

*** Nemlendirmesi oldukça yoğun,
*** Kokusu ve tadı da oldukça güzel,
*** İçeriğinde, yoğun nemlendirme özelliğine sahip: shea ve tatlı badem yağı da mevcut. Detaylı içeriğini aşağıda paylaştım.
*** Dudakları yapış yapış bir his bırakmadan nemlendirmesi ve kuruluğu ciddi oranda azaltması ise bir lip butterdan beklenenleri yerine getirdiğini gösteriyor.
***  Teneke ambalajlı tasarımıyla oldukça hoş bir lip butter. Stick formlu olmadığı için bazı kullanıcılar ben parmağımı batırmak istemiyorum hijyenik değil diyebilir. Benim bu tarz cilt bakım, makyaj ve dudak bakım ürünüm oldukça fazla. Kullanırken hijyen açısından, minik bir tahta spatula yada en basitinden iyice yıkadığınız ve her kullanım sonrası temiz olmasına özen gösterdiğiniz bir dondurma çubuğu bile bu tür ürünlerin kullanımını kolaylaştırabilir.



 Yaz kış cilt bakımı nasıl önemliyse, dudak bakımı da o kadar önemli. İllaki dudaklar soğuktan çatlayınca bakım yapılacak diye bir durum yok; yazın da sıcak havanın etkisiyle dudaklarda kuruma sorunu oluyor. Şunu da belirtmeliyim ki, ister normal ister mat ruj olsun, tüm rujlar ; yeterince nemlendirilmiş dudaklarda daha hoş duruyor.
Bir süredir, Türkiye 'de Watsons Türkiye mağazalarında satışta olan Nivea Lip Butterlarlardan en çok ilginizi çeken çeşidini denemenizi öneririm. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. ben klasik olanı kullanıyorum geceleri çok güzel nem veriyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasik olanı da çok merak ediyorum. Bunlar bitince yeni çıkan Yabamersinliyle klasiği de mayı düşünüyorum. Bu balmlar, tırnak etlerini de çok güzel nemlendiriyor <3

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: