Perşembe

Silk 'n Silhouette ile #evimdegüzellik : Selülit Görünümünü Azaltma ve Vücut Sıkılaştırma Cihazı


Herkese merhaba! Geçtiğimiz günlerde 4 haftalık deneyimim ve gözlemlerimi sizlerle paylaşmıştım. Linki:
=> Silk 'n Silhouette 4. Hafta ve Kullanıcı Yorumlarım
***İlk İzlenim yazımı ise buradan okuyabilirsiniz:
=> Silk 'n Silhouette ile Selülit Azaltma ve Vücut Sıkılaştırma 

Bu hafta Tavsiye Kanalı / Tavsiye Evi ile Silk 'n Silhouette #evimdegüzellik deneyimim de 6. haftaya girmiş bulunmaktayım. Haftada 2 seans toplamda 12. seansı tamamlamış oldum. Beslenmeme dikkat ederek biraz da hareketi artırarak Silk'n ile yoluma kaldığım yerden devam ediyorum. Selülit programım boyunca: neler yedim, neler içtim bunları sizlerle de paylaşmak istiyorum................................................


Diyet Programı + Selülit Programımda nelere dikkat ediyorum ? :

Vücudumu iyi tanıdığım için beslenmeme bazı şeyleri ekleyip bazı şeyleri de çıkardım. Bir önceki paylaşımım dada yer verdiğim üzere günlük 1.5 - 2 litre su içmeye özen gösteriyorum. Bir süredir, sabahları uyanınca ılık suyun içerisine bir adet limon sıkıp içiyorum. Midemde strese bağlı oluşan asidi düzenleyip sindirime yardımcı oluyor. 


Kahvaltı yapmadan güne başlamıyorum. Kahvaltıda ekmek tüketmiyorum bunun yerine - taze kırılmış  4 - 5 adet yerli ceviz - 1 adet yerli domates ve şekersiz çay tüketiyorum. İki haftadır güneş görmek neredeyse imkansız ama buna rağmen şemsiyemi alıp yürüyüşe çıkıyorum. Günlük iki öğün besleniyorum ve 8 den sonra elimden geldiğince bir şey yememeye özen gösteriyorum.


Tabi bu süreçte haftalık düzenli olarak, Silk 'n Slider Gel ile Silk'n Silhouette Selülit Azaltma ve Vücut Sıkılaştırma Cihazını kullanmaya devam ediyorum. Cihazın nasıl çalıştığını ve nasıl bir teknolojiye sahip olduğunu sizlerle önceki iki yazımda paylaşmıştım. Onlara bir göz atmanızı öneririm.


Acı, ciltte kızarıklık ve yanma hissi olmadan, selülit görünümünü azaltmak ve vücut sıklaştırmak için işe yarar bir ürün arıyorsanız Silk 'n diyorum. Beslenmeye biraz özen göstermeniz; biraz hayatınıza hareket katmanız ve haftada iki seans Silk 'n Silhouette yi kullanıp sonuçlarını bizzat görmenizi öneririm. Hollanda markası olan Silk 'n, şu anda =>>>>  Hepsiburada 'da satışta! 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: