Salı

Watsons Silikon Yüz - Makyaj Fırçası Temizleme Pedi : Silicon Facial Cleansing Pad & Review


Neredeyse 1 yıldır kullandığım bir yüz temizleme pedi: Watsons Silicon Facial Cleansing Pad 'le ilgili kullanıcı yorumumu bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir ara fırça formlu, şarjlı yüz temizleme cihazlarından alıp almama konusunda kararsız kaldım. 

Cildim kışın kuru, yazın normal; yağlı olmadığı için çok sık peeling etkisi yaratan temizleyiciler kullanmaya uygun değil. Tam o kararsızlığın ortasında, hem fiyat olarak çok uygun hem de kullanım açısından çok rahat olan bu yüz temizleme pedini, kuru cildime en uygun ürün olarak düşünüp Sera Watsons mağazasından almıştım. Kullandığım süre içerisinde................................


Watsons silikon yüz temizleme pedinin fiyatına göre oldukça iyi iş çıkardığını gözlemledim. Cildimi kurutmayan sabunlarla, temizleyicilerle, nemlendirici etki yapan peeling temizleyicileriyle...kısaca temizlemeye yarayan bir çok ürünle birlikte kullandım. Hem temizlemede, hem paratiklikte hem de fiyat konusunda oldukça memnun kaldığım bir ped oldu.

- Hatta kışın gidip bir tane daha aynısından aldım, onunla da makyaj fırçalarımı ve süngerlerimi temizliyorum. Bu pedin üstüne bir miktar şampuan döküp fırça kıllarını silikon dişlerin üstünde dolaştırıyorum. 

Watsons Silicon Facial Cleansing Pad - Kullanıcı Yorumlarım :

 *** Uzun süredir kullanmama rağmen silikonunda hiçbir bozulmanın olmaması,
 *** Özellikle işaret parmağına takıp uygulayacak bir tasarımının olması,
 *** Silikon olan yüz temizleme kısmının yumuşacık olması, 
 *** Cilde en ufak bir hasar vermeden temizlemesi,
 *** Cilt yüzeyinde yeni gözenek oluşturmaması,
 *** Fiyatının çok çok uygun olması.



 Ben, üstte de belirttiğim gibi Sera Watsons mağazasından almıştım; fırçaların, takma tırnak ve makyaj aksesuarlarının olduğu reyondaydı. Diğer mağazalarda da muhtemelen aynı reyonda bu ürünü bulabilirsiniz. 
Son olarak; pahalı cihazlara para vermeden, yüz temizlemede tüm isteklerinizi yerine getirecek ve fiyat olarak da çok uygun olan bir ürün arıyorsanız bu silikon yüz temizleme pedini mutlaka ama mutlaka öneririm. 




*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

8 yorum :

  1. Bende de avonun benzer bir slikon pedi var yedek olarak Watsons'tan da bu pedi almıştım ama yıpranmıyorlar :)) Çok severek kullanıyorum paylaşımın için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tatlı yorum için asıl ben teşekkür ederim :* <3 <3

      Sil
  2. ben de sephora ve Loreal temizleme jelinin içinden çıkanları kullanıyorum.. bir de bunlar çok iyi fırça temizliyorlar :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İremim, cildime uygularken yumuşaklığını sevdiğim için güzel fırça temizler diye düşünüp bir tane daha almıştım :* <3

      Sil
  3. bende ne zamandır bu tarz bir ürün istiyorum,yazına rastladığım iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu silikon yüz temizleyiciyi çok severek kullanıyorum, faydam dokunduysa ne mutlu bana :) :*

      Sil
  4. Bu duru tenin sebebi bu demek. Bir de konjac süngeri tavsiye ederim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelim benim :* sen çok güzel bakıyorsun da ondan <3 Konjac süngerin çeşitlerine bir ara onlineda bakıp, alma konusunda karar verememiştim. Sen sevdiysen güzeldir, aklımda bulunsun.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: