Salı

Essence Cosmetics Nauti Girl Koleksiyonundan Allık || Blush Swatch &Review


Herkese günaydınlar :) Bugün, ilk bakışta rengiyle kendine çeken ama sürünce de palyaço gibi olur muyum endişesi yaratan Essence Cosmetics 'in Nauti Girl koleksiyonunda yer alan '' 01 Anchors Aweigh! '' isimli allığıyla ilgili hem yorumlarıma hemde tende ambalajda göründüğü gibimiymiş bir bakın diye swatchına (uygulama sonrası tendeki duruşuna) yer vereceğim.


Bu allığı açtığım günden beri sık sık kullandım.Açıkçası Essence 'nin makyaj ürünleri genel olarak hem fiyat olarak uygun hem de güzel renklere sahip. Bu yüzden her yeni çıkan makyaj koleksiyonundan en az 1 ürününü gözüme kestiriyorum ve bir yerde denk geldiğinde alıyorum. Bu da öyle bir allık işte. :) Nauti Girl Koleksiyonunun üyelerinden gözüme kestirdiğim tek ürünü de diyebiliriz. 



Deniz teması içeren her şeyi seviyorum; tabi bu koleksiyonda yer alan allıkla bütünleşen bir denizci çapası figürüne de kayıtsız kalmak zor. Allık çok iyi preslenmiş. Hani öyle aşırı tozutmaymış oymuş buymuş derdi olmadı şu ana kadar. 




Altta yer alan swatchında da gördüğünüz üzere herhangi bir makyaj bazı kullanmadım: Yanaklarda ton olarak coral - şeftali pembesi gibi duruyor ve yüzde çok doğal duruyor. Essence 'nin koleksiyon ürünleri genelde her yerde bulunmuyor. Bazı çıkan koleksiyonlar da bir süre sonra kaldırılabiliyor takip ettiğim kadarıyla. Ama muhtemelen bunu bulursunuz; çünkü Türkiye ye geleli çok olmadı.



2 yorum :

  1. Allığın rengi nasıl güzel öyle 😍 Güle güle kullan

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: