Cuma

Markafoni Alışverişim: Zebra Sarasa Jel Japon Kalemler || Gel Link Rollerball


Merhaba, öncelikle herkese hayırlı cumalar. Bugün benim bir süredir bakıp bakıp ya gelmezse endişesiyle yurtdışından sipariş veremediğim Zebra Sarasa Clip Jel kalem alışverişim ve detaylarını sizlerle paylaşmak istedim. 

Kalemlere karşı çocukluğumdan gelen bir ilgim var. Aslında daha çok Japon malı versatil kalemlerin koleksiyonunu yapmayı seviyorum. Babam da mesela tükenmez kalemlere çok ilgilidir. Tabi kalemleri sadece koleksiyon olsun, süs gibi dursun düşüncesiyle değil de daha çok kullanma düşüncesiyle alıyorum. Bir süredir de bu kalemlerden tek tek değil de her renginden olan 20 li paketine Japon kalemleri satan sitelerde göz atıyordum. Geçtiğimiz hafta öyle bakınırken bir de ne göreyim......


Markafoni 'de bu 20 li set satışta! Google 'nin reklam bölümünde olunca ya eski bir listelemeyse diye siteye 3-5 kez girip çıktım. Fiyatlarını da görünce acaba rüya mı görüyorum dedim bir an :) Epeyce şanslı günümdeydim galiba siparişimi sorunsuzca tamamladım. Gönderim tarihinden çok önce, yani siparişimden 3 gün sonra elime ulaştı. Hepsi orijinal bu arada ve kusursuz şekilde koruma baloncuğunun içerisine koyulmuş şekildeydi. 

Bu kalemlerin tanesi Türkiye 'de 6 TL gibi rakamlara satılıyor. Yurt dışı alışveriş sitelerinde de bu set 36$ gibi rakamların altında değildi. Birde yine ürün ücretine ek olarak dolar hesabı kargo ücreti ekleniyordu. Ben bu 20 'li seti :69.90 TL ye aldım. Tanesi bana 3.5 TL 'ye gelmiş oldu. Üstelik 25 TL üstü alışverişe ücretsiz kargo gününe denk geldi ve kargo da ödemedim. Ertesi gün baktığımda bu kalemlerin satışı sonlanmıştı. 

Umarım ilerleyen günler de Zebra Sarasaların farklı çeşitlerini de uygun fiyata Markafoni 'de görme ve alma fırsatım olur. Kokulu kalemlerini Türkiye 'de satışta görmedim mesela, yurt dışında da çok hızlı tükeniyormuş ve sınırlı üretimlerden de getirseler ben daha ne isterim. 


Şimdilik benden bu kadar, yeni yazılarda görüşmek üzere, sevgiyle kalın :)

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: