Perşembe

New: Schwarzkopf Colour Specialist Omegaplex Haircolour Review (Saç boyası Yorumum)



Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :) geldim, gelirken de tabi elim boş gelmedim. En son çıkan saç boyası markalarından Schwarzkopf Colour Specialist Omegaplex deneyimimi ve kullanıcı yorumlarımı da getirdim. İlk çıktığı haftalarda inceleyip saç boyası olarak kullanabileceğim tonlarından bir tanesi olan 4.54 Güneş İşıltılı Kahve tonunu seçmiştim...


Kutu içeriğinde resimlerde de görüldüğü üzere diğer bilindik saç boya markalarından farklı olarak boyama öncesi saçların yıpranmasını minimuma indirmek için boyama öncesi kullanmak için saç bakım yağı mevcut.

● Boya tüpü
● Oksidan
● 1 çift plastik eldiven
● Boya sonrası bakım ve onarım paketi ( siyah paket)
● Boyamadan 3 hafta sonra kullanmak için onarım paketi ( gümüş paket )


Kullanıcı yorumlarım: Saç boyası olarak bitkisel içerikli de dahil olmak üzere birçok markanın ürününü kullandım. Bu marka da hem saçta dayanma suresi açısından Koleston un üstünde, Loreal'e de yakın seviyede. Fiyat olarak sa onlardan biraz daha pahalı. 
Artı olarak saç boyama öncesi kullanılan saç bakım yağı, boyama sonrası yumuşacık bir his bırakıyor. Ben Cosmetica' dan indirim zamanı almıştım. Watsons da da bu boyalar satıştaydı. Farklı ton seçenekleri mevcuttu, evde saçını boyayanlar için denemelerini öneririm. Yeni yazılarda görüşmek üzere.
Sevgiyle kalın.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: