Perşembe

Benefit Dupes: W7 Cosmetics Candy Floss illuminating Blush & Brightening Face Powder Review & Swatch


Benefit Dandelion 'un dupesi olarak da nitelendirilen; aydınlatıcı mı, allık mı yoksa yüz pudrası mı bir türlü karar verilemeyen W7 Cosmetics 'in Candy Floss ( pamuk helva ) sıyla herkese günaydınlar. 
Benefit Dandelion ' u daha önce kullanan biri olarak, benim için dupe olup olmadığını ve tendeki duruşunu sizlerle paylaşmak istedim. Tabi benim en çok ne olarak kullandığıma ve ürünle ilgili genel kullanıcı yorumumu da aşağıda bulabilirsiniz....................................


Türkiye de bulunmayan kozmetik markalarından biri olan: W7 Cosmetics, hem karton ambalajlarıyla hemde şimdiye kadar kullandığım ürünleriyle benim sevgimi sonuna kadar hak eden markalar arasında. Daha önce kullandığım bazı ürünlerini ve yazılarını sizlerle paylaşmıştım. İncelemek isterseniz linkleri:

*** W7 Cosmetics Africa Bronzer / Blush Tıktık (Too Faced Pink Leopard  Dupe )
*** W7 Cosmetics Honolulu Bronzer Tıktık  ( Benefit Hoola Dupe )

Gelelim, W7 Cosmetics Candy Floss ile ilgili Kullanıcı Yorumlarıma:

Bu ürün allık olarak da nitelendirilmesine ve içerisinde hafif bir pembelik barındırmasına rağmen, tek başına allık olarak kullanmak için uygun değil.  Ben, W7 Honolulu bronzer ı uygulayıp; Candy Floss 'u elmacık kemiklerimi aydınlatmak için kullanmayı tercih ediyorum.
 Pigmentasyon olarak oldukça güzel olmasına rağmen biraz tozutan bir ürün. Yanakları aydınlatmanın yanında, yüzün aydınlatılması gereken noktalarında da ( alın, çene, burun çizgisi vs.) oldukça hoş ve doğal bir görünüm oluşturuyor. 



Benefit Dandelion 'un dupesi Candy Floss olur mu derseniz ?

Bence olmaz, aldıktan sonra Dandelion 'un allık mı pudra mı olduğuna karar verememiştim. Ciltte o kadar belirsizdi ki, bana allık olarak anlatılmasına rağmen koyu renk allıkların üstüne rengi yumuşatmak ve sabitlemek için kullandım. W7 Candy Floss ise tam bir aydınlatıcı, Dandelion gibi mat değil. 




*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: