Cuma

Cosmetic Haul - Kozmetik Alışverişim: Milani * Nivea Lip Butter * W7 Honey Queen * Hard Candy


Bir süredir hem çeyiz hemde ev alışverişlerine odaklanınca kozmetik alışverişine ara vermiştim. İşte o aranın sonucunda aklımda kalan: 

* Milani Face İlluminating Powder / Aydınlatıcı pudra / Allık,
* Nivea Lip Butter Caramel Cream Kiss / Dudak bakım kremi,
*W7 The Honey Queen Multicolor Face Powder / renk eşitleyici pudra - Allık

uzun zamandır tanıdığım ve severek alışveriş yaptığım Funda hanımdan satın aldım.  ***instagram hesabı da mevcut,linki => Funda Hanım' ın İnstagram Hesabı Tıktık

- Salı günü akşam üzeri alışverişimi tamamladım, ürünleri her zaman ki özeniyle bol baloncuklara sarıp, şık bir hediye ambalajı içerisinde bana ulaştırdı.  Alışverişimin yanına hediyede eklemiş :)  hazırladığım tüm resimler ve detaylar...............................


Milani İlluminating Face Powder / Aydınlatıcı pudra - allık : '' 02 - Hermosa Rose '' u seçtim. Kumral olmama rağmen bu yaz bir iki pembe tonlu allık dışında genelde bronz ve gül kurusu içeren allıkları ve pudraları tercih ettim. Bu pudrayı esmerler aydınlatıcı olarak kullanabilirken kumrallar ve sarışınlar bronzer / allık olarak rahatlıkla kullanabilir. Resimleri ve swatchları hazır yakında yazısı gelecek.



Nivea Lip Butter Caramel Cream Kiss / Karamelli dudak bakım kremi :  Çıktığı günden beri almak istediğim ve 1 yıldır da Türkiye 'ye gelir diye bekleyip bir türlü gelmeyen Nivea Lip butterlardan karamellisini hem meraktan hemde ihtiyaçtan aldım. Malum sonbahar kendini hissettirmeye başladı kış aylarında kuruyan dudaklara bakım lazım.



W7 The Honey Queen Multicolor Powder / Cilt tonu eşitleyici pudra - Allık :
W7 cosmetics bir İngiliz markası. Ambalaj tasarımında tatlı olduğu kadar çok da güzel ürünleri var, Benefit muadili olarak gösterilmesine rağmen ben bazı ürünlerini Benefit 'ten daha pigmentli ve başarılı buluyorum. Son çıkan ürünü Honey Queen ise benim olmalı dediklerimden biriydi!



W7 Kozmetiğin allık / pudra ürünlerinde: ambalaj içerisinde böyle tatlı, uç kısmı pembe bir fırça var. Yumuşacık ve kullanışlı bir fırça. Ambalajları kalın kartondan :)



Hard Candy Eye For an Eye Eyeliner Pencil Duo '' Java - 099 '' * Çift taraflı göz kalemi : Beyaz kısım gözün alt iç çizgisine uygulayıp gözü daha aydınlık ve büyük göstermek için, siyah kısım ise gözün hem alt hem üst çizgisine uygulanabilir.

Hepsinin swatchları ve resimleri hazır, kısa zamanda yazılarını da tamamlayıp sizlerle paylaşacağım. Uygun fiyata Türkiye 'de bulunmayan ürünleri kime getirtebilirim ve kimden alabilirim derseniz; Funda Hanım 'a, en üstte verdiğim  instagram hesabından ulaşabilirsiniz.



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
 sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com

5 yorum :

  1. Allıklara bayıldım bitanem.Güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kelebeğim ❤☺ daha güzelleri senin olsun.

      Sil
  2. Hmm harikalar... güle güle kullanılsın.

    YanıtlaSil
  3. w7 allığı hangi siteden aldınız?funda hanım da yok sanırım bu ürün

    YanıtlaSil
  4. merhabalar milani ürünlerini nereden temin edebiliriz acaba yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: