Salı

Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu | Misel Solüsyon Kullanıcı Yorumum | Face & Makeup Remover Review


Resimlerini uzun zaman önce hazırladığım ve bugün resimdeki şişesinde bir damla dahi kalmayan Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu ile ilgili kullanıcı yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Oysa bitenler yazısını yazacaktım sonbaharda, hazırladığım resimlerin bulunduğu sd kart sürekli hata verince bugüne kadar kaldı. 

 Her cilt tipine özel olarak düşünülen; toplamda >>>> Yağlı Ciltler  >>> Hassas Ciltler için iki farklı çeşidinin 200 ml ve 500 ml 'lik büyük boyu bulunan misel solüsyonlarını online olarak da satın alabiliyoruz. Fiyatları bir çok markaya göre oldukça uygun. 

Kullandığım ve kullanıcı yorumlarımı paylaştığım Cyrene ürünlerinin yazı linkleri :

>>> Cyrene Shea Butter / Shea Yağı ve Kullanım Alanları 
>>> Cyrene Aloe Vera Skincare Tonic / Aloe Veralı Yüz Bakım Toniği
>>> Cyrene Hair Care /Saç Bakım Serisi: * Şampuan * Saç Bakım Kondisyoneri * Keratinli Onarım Maskesi ( Ürün inceleme yazısı )

>>> Cyrene Ozanated Olive Oil / Ozon Yağı 
>>> Cyrene Saç Bakım Ürünleri / Şampuan, kondisyoner ve keratinli saç onarım maskesi  ( Kullanıcı Yorumlarım ) 
>>> Cyrene Hydra Radiance Awakening Foaming Facial Cleanser / Yüz Temizleme Köpüğü 
>>> Cyrene Daily UV Defense Sun Protection Face Cream / Spf 50 Güneş Kremi 

Sayısız ürününü kullandığım ve çok sevdiğim yerli ama kalitesiyle kendisini ispatlayan Cyrene ürünlerinden yer verdiklerim bunlardı. Üstlerine tıkladığınızda tek tek yorumlarımı okuyup ürünlerin detaylarını inceleyebilirsiniz. Bakalım Cyrene Hassas Ciltler için olan Yüz ve Makyaj Temizleme Suyunu 'da sevmiş miyim ?...........................


200 ml 'lik şişesinde 100 kullanımlık solüsyon bulunan Cyrene makyaj temizleme suyu: yağ, etil alkol, esans, renklendirici ve paraben içermemesi; hayvanlar üzerinde deney yapmayan ( cruelty free ) bir ürün olması açısından güvenle kullandığım bir ürün oldu. 

Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu  | Face & Makeup Remover Review  
( User Point 10/9 ) :

Genelde göz makyajını temizlemek için çift fazlı makyaj temizleyicisi kullanıyorum. Rimeli çok yoğun sürmediğim zamanlarda göz dahil komple makyaj temizleme de Cyrene ' yi güvenle kullandım. Cildimi kalıntı bırakmadan temizlemesi, yüzümü ve dudak makyajımı sildiğimde hafif acımtrak bir tat bırakmayan bir ürün olması en büyük artılarından sadece ikisi. 

***Benim cildim çok soğuk havalar dışında, pek hassas sayılmaz. Hassas ciltler için olan, Cyrene Misel Solüsyonu kışın hassaslaşan cildimde güvenle kullandım, ne bir kızarıklık ne bir kuruluk hissi oluşturmadan makyajımı temizledi.



Merak edenler için, Cyrene Misel Solüsyonun içeriğini; kullanım şeklini ve detayları da alttaki fotoğrafta paylaştım. Sadece misel solüsyonları değil, şimdiye kadar kullandığım tüm ürünlerini sevdiğim ve yerli olması açısından gurur duyduğum markalar arasında Cyrene. Marka sahipleri Şirin Hanım ve Ersin Bey hem bilgileri hem mütevazilikleriyle markaları kadar kendilerini de çok sevdiren iki güzel insan.

 Cyrene ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra müptelası olacağınıza eminim. >>>> Cyrene 'nin online alışveriş sitesinden ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz gibi; google arama kısmına '' Cyrene '' yazdığınızda ürünlerini online olarak nereden temin edebileceğinizi kolaylıkla bulabilirsiniz.



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

9 yorum :

  1. Benim en favorilerimden biri bu ürün.

    YanıtlaSil
  2. Peki bunu tonik niyetine mi kullanıyorsun yoksa makyaj temizleme suyu olarak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj temizlemede kuzum. Yoğun rimel kullandiğimda çift fazlı göz makyajı temizleyicisi + bu ürünü kullandım. Yoğun olmadığı sürece göz makyajimi silmek için de kullandım.

      Sil
    2. Yüz temizliğinde kullanmıyorsun, sadece göz mü?

      Sil
    3. Bazen hem yüz hemde göz. Bazende sadece ten makyajini temizlemede kullandım bitanesi. Kış aylarında özellikle, cildim kuru olduğu için göz makyajimi silmede çift fazlı göz makyaji temizleyici kullaniyorum. Yağ formlu olduğu için göz çevremi kurutmuyor. Çok yoğun rimel kullandigimda da yine cift fazli kullaniyorum. Özetle ten makyajinda cok iyi. Yogun rimel uygulamayi sevenler için cift fazli bir goz makyaj temizleyicisi ile Cyrene güzel ikili oluşturuyor.

      Sil
    4. Bazen hem yüz hemde göz. Bazende sadece ten makyajini temizlemede kullandım bitanesi. Kış aylarında özellikle, cildim kuru olduğu için göz makyajimi silmede çift fazlı göz makyaji temizleyici kullaniyorum. Yağ formlu olduğu için göz çevremi kurutmuyor. Çok yoğun rimel kullandigimda da yine cift fazli kullaniyorum. Özetle ten makyajinda cok iyi. Yogun rimel uygulamayi sevenler için cift fazli bir goz makyaj temizleyicisi ile Cyrene güzel ikili oluşturuyor.

      Sil
    5. Ben bu misel suları tonik niyetine kullanıyorum. Acaba doğru mu yapıyorumki

      Sil
    6. Kuzum tonik niyetine kullanma. Bende bir kaç kez aklımdan geçirdim bunu :? Bir iki damla limon sıktığın maden suyunu kullan. Geri kalanını fısfıslı şişede buzdolabında sakla. Benim cildim kışın kuru olmasına rağmen tonik olarak şu ara bu ikiliyi kullanıyorum. :***

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: