Çarşamba

Bronzer Kullanımı ve Öneriler | Phsicians Formula Bronze Booster Review


Merhaba :) bugün ki konuğum makyaj ürünlerini sık sık kullandığım bir marka olan Physicians Formula 'nın cilde bronz görünüm kazandıran; ışıltı aktive edici teknolojiyle üretilmiş olan ( Glow Activator Technology ) Bronze Booster aydınlatıcı bronzerı. Hem ambalajı hem duruş hem de kullanıcı yorumlarımı, ürünün bol bol fotoğrafını bu yazı içerisinde bulabilirsiniz.... 


Ambalaj tasarımı açısından, dışından içine kadar tüm ayrıntıları düşünülmüş bir bronzer olduğunu söylemezsem ayıp olur. Dışta özel ambalajının tasarımı kutusunu açmadan da görebilecek şekilde olması meraklıların açıp kapamasına gerek kalmadan incelenmesini kolaylaştırmış. 


Physicians Formula Bronze Booster bronz aydınlatıcının kendine ait bir fırçası, bronzerın altında ayrıca bir de aynası var. Anahtarlık gibi tasarlanmış üst kısımda fırçası gizlenip çıkarılabiliyor. Bunlar kozmetik severlerin daha da hoşuna gidecek şeyler :) Tıpkı benim gibi.




Altta da gördüğünüz üzere fırçası gizlenip çıkarılabiliyor, Sürekli yanınızda taşımak yerine makyaj masanızda kullanmanız daha akıllıca olacak kadar fonksiyonlu bir bronzer. 



Physicians Formula Bronze Booster Kullanıcı Yorumlarım:

Tasarımı bir kenara koyup uygulamada ne kadar işe yarıyor, pigmentleri yeterli mi, gün boyu kalıyor mu, nerelerde kullanıyorum?  Bunlardan da bahsedecek olursam ;

- Ben yanaklarımda bazen tek olarak, bazen de allık çizgisinin altına uyguluyorum. Hafif cilde doğal görünüm veren bir ışıltısı var. Bu da cildi sanki güneşte tatlı tatlı yanmış gibi gösteriyor. Ciltte ki matlığı yani cansız görüntü varsa tek olarak uygulandığında bile cilde ayrı bir hava katıyor.

- Bu bronzerı, bazen tek bazen de göz farının altına aydınlatıcı olarak da kullanıyorum. Gayet hoş duruyor.

- Kalıcılığına geçecek olursam, cildim kuru olduğu için soğuk havalarda yenileme ihtiyacı duyuyorum. Yaz aylarında yenilememe gerek kalmıyor.


 Markayla ilgili diğer yazılarımı okumak isterseniz :
- Physicians Formula Alışverişim 
- Physicians Formula Bronze Booster Pressed Powder Sıkıştırılmış Pudra yazısı.
- Physicians Formula Airbrushing Kabuki ( Tombul Fırça ) 
- Physicians Formula Organic Wear Tinted Moisturizer 
- Physicians Formula Matchmaker Bronzer 
- Physicians Formula Eye Booster ( Kirpik uzatıcı Eyeliner )
- Physicians Formula Shimmer Strips gel cream 3 farklı renkte jel eyeliner seti
- Physicians Formula Cashmere Wear Bronz Pudra 

* Almalı mısınız ? Bence almalısınız, çünkü gerek performans gerek tasarım ve tabi güvendiğim markalardan biri olduğu için tereddüt etmeden öneririm. 

Puanı : 10 / 8 önerilir.






Nerelerde bulabilirsiniz ?

Physicians Formula ürünlerinin satışını yapan normal eczanelerde ve online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. Bazen güzel indirimler ve belirli tutarın üzerinde ekstra ürün hediyesi ile cazip fiyatlara satışta oluyor. Değerlendirmenizi öneririm. 



Şimdilik herkese mutlu akşamlar diliyorum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com


4 yorum :

  1. çok şekermiş altında bir fırçası olduğunu bilmiyordum bunun hakikaten ben de almamak için kendimi zor tutuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fircasida var bitanem ☺ cok tatli ve dogal bir isilti veriyor öneririm. 💟

      Sil
  2. Ambalajını çok beğendim şennurcuğum ~3 bu marka henüz bir ürünün yok. İçeriğinin temiz olup olmadığı konusunda bir Bilgin var mı?

    YanıtlaSil
  3. koşuşturmalar halinde makyaj yapıyorum tam benlikmiş :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: