Çarşamba

Bioderma Atoderm Serisi ve Cilt Bakımı || Winter is Coming


 Herkese iyi akşamlar, malumunuz havalar bu yıl umulandan daha erken soğudu. Daha dün gece uyku tutmayınca balkona çıktım;zeminde incecik bir kar tabakası vardı. Yazın güneşten, kışın hem soğuktan hem kış güneşinden ciltleri korumanın en iyi yolu cilt tipine uygun nemlendiriciler kullanmak malumunuz. 

Bugün ki yazımda, şimdiye kadar sayısız ürününü kullandığım, Bioderma ürünlerinden Atoderm serisiyle ilgili henüz fikri olmayanlar için #winteriscoming (kış geliyor ) ana temasıyla birlikte serinin ürünleri hakkında kısa ve açıklayıcı bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Cilt tipinize en uygun ürünlere göz atmak içinse buradan => Bioderma 'nın Tüm Ürünleri 'ne göz atabilirsiniz...


Bioderma Atoderm ( Skincare Series ) Cilt Bakım Serisi hangi cilt tipi için ve içeriği ?


  • Kuru, çok kuru ve hassas ciltler için ( Dry, very Dry, Sensitive Skin ) 
  • Benim cildimde yazın normal, kışınsa çok kuru. Peeling ve kese yapma sıklığıma göre de cildimde hassasiyet oluşabiliyor. 
  • İçeriğinde: Parfüm, Paraben olmayan; Hipoalerjenik ürünler mevcut. 

Bioderma Atoderm Huile De Douche ( Duş Yağı ) : Benim bu seri içerisinde olup bir süredir merak ettiğim ürünlerinden bir tanesiydi. Nedeniyse duştan sonra değil de, duş esnasında vücuda uygulayıp sonra vücudunuzu yıkıyorsunuz. İlk defa Bioderma Atoderm serisinin  duş yağını kullanacağım. Kullandıktan sonra da yorumumu sizlerle burada paylaşırım. 

Bioderma Atoderm Creme Nourishing Cream ( Nemlendirici Krem ) : Tüm vücut için kullanılabilen yoğun şekilde nemlendirip kuruluk sorununu ortadan kaldıran ve kolayca emilen bir vücut bakım kremi. Özellikle duş jeli,sabun ve keseyle kuruyan cilde ilaç gibi geliyor. 



Bioderma Atoderm Mains & Ongles Ultra Reparateur / Ultra Repair ( Ultra onarıcı El kremi ):

Yazın da kışın da vazgeçilmez el kremi kesinlikle bu. Ellerinizin üstü çatladığında anında onarıp nemlendiren, hızlı emilen, kış bitene kadar sizi yarı yolda bırakmayan bir el kremi. Mutlaka ve mutlaka kullanmanızı öneririm, ondan sonra bana hak vereceksiniz.

Bioderma Atoderm Levres Stick Hydratant / Mouisturising Stick ( Nemlendirici Dudak Bakım Stiği ): 

Dudaklarınızda aşırı kuruma, soyulma, çatlama olduğunda tam bir kurtarıcı. Anında onarıyor. Özellikle mat ruj kullanıyorsanız. makyajınıza başlamadan önce dudaklarınızı Bioderma 'nın bu yoğun nemlendirici ve onarıcı lipstiğiyle nemlendirip uygulayın. Rujunuz tüm gün kusursuz bir şekilde dudaklarınızda duruyor. 



Çoğunuz biliyordur, bilmeyenler için Bioderma ürünleri yetkili eczanelerde satışta. Bugün de güneşli bir günden sonra yeniden soğuk bir geceye geçiş olacak. Tatlı kupamda bir salep keyfini hak ettim galiba.  Hem düşünenlere hem de emeği geçenlere çok teşekkürler.<3 Sonuna kadar okuyan, takip eden herkese de ayrıca teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. 
Şimdilik benden bu kadar, yeni yazılarda görüşmek üzere ;) 

6 yorum :

  1. Biodermanın ürünlerini bende çok seviyorum :) Güzel günlerde kullanın hepsini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gözdecim ;) daha güzelleri senin olsun.

      Sil
  2. Bu seri bana ağır gelebilir ama duş yağını kullanıyorum çok güzel 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Atoderm 'in bir tek duş yağını kullanmamıştım daha önce İremcim :*

      Sil
  3. Benim bu seriyi komple almam lazım heralde. Havalar soğuduğu anda cildim kupkuru oluyor. Normal kremler hiç işe yaramıyor. En iyisi böyle ürünlere yönelmek. Duş yağınında yorumunu bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara kullaniyorum, en kısa zamanda detaylariyla yazacagim canim benim :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: